(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Helsinkiin Myllypuroon (309)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Oletko intohimoinen asiakaspalvelija, joka nauttii aidosti jokaisesta asiakaskohtaamisesta? 

Haemme Sodexon palvelukseen Helsingin Myllypuroon Metropolian kampukselle 

KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ

kahvilan asiakaspalveluun. Sodexo vastaa Myllypuron kampuksen ravintola-, kahvila- ja siivouspalveluista kokonaisvaltaisesti. Lisäksi hoidamme asiakkaamme kokous- ja edustustarjoilut.

Kassa- ja asiakaspalvelutehtäviein lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. erikoiskahvien ja kahvilatuotteiden valmistusta (esim. smoothiet) ja esillelaittoa, tarjoilua sekä kokouskahvitusten järjestämistä. Huolehdit  tuotteiden riittävyydestä ja kahvilan yleisestä siisteydestä. Teet kassatilityksiä sekä osaat kehittää ja suunnitella toimintaa. Tarvittaessa olet innokas osallistumaan myös kohteen muihin tehtäviin kuten juhlatilaisuuksissa tarjoiluun. 

Tutustu Metropolian Myllypuron kampukseen

Odotamme

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ravintola-alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Baristan koulutus on hakijalle eduksi. Olet myyntihenkinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka pystyy itsenäiseen työskentelyyn ja ottaa mielellään vastuuta. Teet työsi ripeästi, oma-aloitteisesti ja asiakaspalvelussasi näkyy hymy, positviisuus sekä asiakkaan arvostaminen. Palvelet asiakkaita sydämellisesti niin suomeksi kuin englanniksi sekä mahdollisesti myös muilla kielillä. Sinulla on hygieniapassi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan iloiseen tiimiimme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä ovat vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu arkisin klo 6.30-19.30 välille, tarvittaessa olet valmis työskentelemään myös viikonloppuisin. Palkka sopimuksen mukaan. Työ alkaa tammikuussa 2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa s-postilla Key Account Manager Teija Ylikauppila teija.ylikauppila@sodexo.com

Jätäthän sähköisen hakemuksesi alla olevan linkin kautta!