(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Helsinkiin (97)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Oletko intohimoinen asiakaspalvelija, joka nauttii aidosti jokaisesta asiakaskohtaamisesta? Tule mukaan Sodexo-tiimiimme tuottamaan ensiluokkaisia palveluita asiakkaillemme!​

Haemme Helsinkiin Meilahden ja Töölön alueille HUS-asiakkuuteemme 

KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia kahvilapalveluita uudistetuissa ja moderninraikkaissa tiloissa.
Tutustu Sodexo HUS-kahviloihin Facebook-sivuilla.

Tehtäviisi kahvilatyöntekijänä kuuluu mm.
- kassatyöskentely ja asiakaspalvelutehtävät
- monipuolisen tuotevalikoiman valmistusta, esille laittoa ja ylläpitoa
- kassatilitysten ja -raporttien teko
- veikkauspelin myynti ja muu retail-myynti esim. kukat, lahjatavarat
- astiahuolto ja kahvilan yleisestä siisteydestä huolehtiminen 

Odotamme

Osaamisesi perustuu ravintola-alan koulutukseen ja/tai aikaisempaan kokemukseen kahvila-/ravintolatyöskentelystä. Tartut rohkeasti kaikkiin työtehtäviin, pystyt sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn ja sinulla on halua kehittyä ja kehittää kahvilan toimintaa asiakaslähtöisesti, yhteisiin toimintatapoihin sitoutuen. Pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.

Olet täysi-ikäinen, positiivinen ja reipas kahvilatyöntekijä, joka paineensietokykyisenä pärjää loistavasti myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Myyntihenkisyys ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot auttavat sinua menestymään tehtävässä. 

Edellytämme, että sinulla on työn alkaessa voimassa olevat rokotusohjelman mukaiset rokotukset ja valmius/halu ottaa kausi-influenssarokotus vuosittain.

Eduksesi katsomme kokemuksen Veikkauksen pelimyynnistä ja Online-koneen käytöstä sekä myös muusta retail-myynnistä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle:
- mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaa ja vaikuttamaan asiakaskokemukseen
- kattavat koulutusmahdollisuudet
- kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä mukavat työkaverit
- luotettavan ja joustavan työnantajan

Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan sydämelliseen ja iloiseen tiimiimme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävät ovat vakituisia ja osa- tai kokoaikaisia, 15-37,5 h/viikossa. Osa-aikainen työ sopii hyvin esim. opiskelijalle, jolla on aikaisempaa kokemusta kahvilatyöskentelystä.

Palvelemme asiakkaita vuoden jokaisena päivänä. Aukioloajat vaihtelevat toimipaikoittain ja työajat määräytyvät kahvilan aukioloaikojen mukaisesti arkisin klo 6.00-21.00 välillä ja viikonloppuisin klo 9.00-20.00 välillä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän sähköisen hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian!