(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Helsinkiin (299)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Haluatko työskennellä yhteisössä, jossa arvoina ovat ihmisten auttaminen, hyvinvointi, palvelualttius ja tiimihenki?

Etsimme vuodenvaihteessa avattavaan asiakkuuteemme Helsingin Diakonissalaitoksen ravintolapalveluihin 

KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ

Hoidamme kuudessa kohteessa pääkaupunkiseudun alueella ravintolapalveluita mm. opiskelijoille, ikääntyneille, vammaisille, asunnottomille ja lapsille. Joka päivä tavoitteenamme on ravitsemuksellisesti täysipainoisten, laadukkaiden ja monipuolisten aterioiden tuottaminen sekä aterioiden toimitusvarmuus, kun toimitamme ruokaa eteenpäin valmistuskeittiöistä.

Kassa- ja asiakaspalvelutehtäviein lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. monipuolisten kahvilatuotteiden valmistusta ja esillelaittoa, tarjoilua sekä kokouskahvitusten järjestämistä. Huolehdit  tuotteiden riittävyydestä ja kahvilan yleisestä siisteydestä. Tarvittaessa olet innokas osallistumaan myös kohteen muihin tehtäviin kuten juhla- ja edustustilaisuuksissa tarjoiluun.

Odotamme

Odotamme sinulta
- tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- hyviä organisointitaitoja ja itsenäistä työotetta
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- monipuolista ravintolatoiminnan tuntemusta
- kykyä toimia ketjumaisesti sovitulla tavalla

Olet ripeä ja aurinkoinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka paineensietokykyisenä pärjää loistavasti myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Positiivisuus ja työn ilo näkyvät toiminnassasi joka päivä. Sinulla on hygieniapassi. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito on eduksi. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Saat mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaalle tarjottaviin palveluihin ja asiakaskokemukseen. Lisäksi Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi! 

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika sijoittuu arkisin klo 7.00-17.00 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa 2019.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä meille hakemuksesi jo tänään!