(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Haemme nyt asiakkaallemme Helsingin keskustaan kahvilatyöntekijää viikonlopputyöhön.

Yritys, jonka tiimiin haemme vahvistusta, on pitkään toiminut ja loistavalla paikalla sijaitseva perheomisteinen kahvila. Kahvilassa tarjoillaan päiväsaikaan kevyttä lounasta ja muuten tarjoilut koostuvat leivistä, suolaisista piirakoista sekä leivonnaisista. Tarjonnan kruunaa hyvä valikoima erikoiskahveja.

Työ on pitkäaikainen ja vuorot sijoittuvat pääsääntöisesti lauantaille ja sunnuntaille. Työtä on tarjolla noin kaksi viikonloppua jokaisessa kolmen viikon jaksossa. Työntekijältä odotetaan myös valmiutta auttaa tarvittaessa arki-iltavuoroissa. Kahvila on auki arkisin klo 21 asti ja viikonloppuisin (la) 9-19 sekä (su) 11-18.

Odotamme uudelta tiimin jäseneltämme aitoa kiinnostusta kahvilatyöskentelyä kohtaan. Olet hakemamme henkilö, mikäli koet asiakaspalvelun tuottamisen luontevana ja haluat palvella asiakasta aina parhaalla mahdollisella tavalla. Isona etuna katsomme aikaisemman kokemuksen kahvilatyöskentelystä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse osata kaikkea, sillä perehdytämme ja koulutamme jokaisen tiimimme jäsenen, jotta työ sujuisi mahdollisimman mutkattomasti. Työ vaatii järjestelmällisyyttä sekä hyvää paineensietokykyä. Viikonloput voivat olla ajoittain hyvin kiireellisiä, joten organisointikyky sekä loistavat tiimityöskentelytaidot ovat edellytyksiä työssä onnistumiselle. Kielitaitovaatimuksemme on hyvä suomen kieli sekä suurena etuna katsomme hyvän ruotsin kielen osaamisen. Sinun tulisi taitaa asiakaspalvelutilanteet myös englannin kielellä.

Mikäli löydät itsesi edellä mainituista toiveistamme uutta tiiminjäsentämme kohtaan, niin laitathan hakemusta tulemaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.11. mennessä. Voit hakea paikkaa alla olevan linkin kautta, tai laittamalla CV:si sähköpostitse otsikolla ”kahvilatyöntekijä”. Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalveluiden Sini Lehtinen. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15, p. 050 411 0390.