(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Härkäpakariin
Härkäpakari Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020
Härkäpakari Oy
Härkäpakari Oy on suosittu taukopaikka hyvien kulkuyhteyksien keskellä. Härkäpakarilta löydät Hesburgerin lisäksi kahvila-ravintolan palvelut, päivittäistavarat K-marketista, polttoaineet, Laukku-Centerin palvelut sekä Otto-automaatin. Härkäpakari on vilkas taukopaikka, joka palvelee asiakkaitaan aamusta iltamyöhään. Laadukkaat tuotteet ja iloinen palvelu on tehnyt "pakarista" suositun myös paikallisten keskuudessa.
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Huittisten Härkäpakariin osa-aikaista (noin 70h/3vkoa) kahvilatyöntekijää. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti kaikki ravintolan työt kuten kassatyöskentely, annosten valmistus sekä siisteyden ylläpitäminen.
Odotamme sinulta
Etsimme positiivisen asenteen omaavia tekijöitä! Pidät asiakaspalvelutyöstä ja pystyt työskentelemään välillä kiireisemmässäkin tahdissa. Aiempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä tai ravintola-/kahvilatyöskentelystä sekä hygieniapassi katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Työ on vuorotyötä ma-su ja tuntimäärä sovitaan erikseen tilanteesi mukaan! Eli voit olla hakemassa myös kokoaikaista työtä tai lisätunteja esimerkiksi opiskelujen oheen tai toisen työn rinnalle.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Joten jos kiinnostuit, niin laita rohkeasti hakemus tulemaan pikimmiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
Arviolta elo-syyskuulle 2020
Lisätietoja
Suvi Pelto-Knuutila, huittinen@vmp.fi, 0440561333
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.03.2020 mennessä.