(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Espoon Otaniemeen (263)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Haemme nyt korkeatasoiseen, Kauppakorkeakoulun henkilöstölle suunnattuun henkilöstöravintolaan ammattitaitoista 

KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ

Ravintola-viinibaari Arvossa tarjoamme aamiaisen lisäksi mm. maukkaita buffet-lounaita, wokkeja ja grilliruokia palvelupisteestä. Kahvila Kylterissä on tarjolla kevyempiä keitto- ja salaattilounaita sekä leivonnaisia, erikoiskahveja, smoothieita jne. Lisäksi vastaamme korkeatasoista tarjoiluista kokouksissa ja edustustilaisuuksissa.

Kassa- ja asiakaspalvelutehtäviein lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. erikoiskahvien ja monipuolisten kahvilatuotteiden valmistusta ja esillelaittoa, tarjoilua sekä kokouskahvitusten järjestämistä. Huolehdit  tuotteiden riittävyydestä ja kahvilan yleisestä siisteydestä. Tarvittaessa olet innokas osallistumaan myös kohteen muihin tehtäviin kuten juhla- ja edustustilaisuuksissa tarjoiluun.

Odotamme

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- hyviä organisointitaitoja ja itsenäistä työotetta
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- monipuolista ravintolatoiminnan tuntemusta
- kykyä toimia ketjumaisesti sovitulla tavalla

Baristan työkokemuksen ja koulutuksen katsomme eduksesi.

Olet ripeä ja aurinkoinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka paineensietokykyisenä pärjää loistavasti myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Positiivisuus ja työn ilo näkyvät toiminnassasi joka päivä. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito on eduksi. Hygieniapassin lisäksi sinulla on anniskelupassi. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu arkisin klo 8.00-20.00 välille. Tehtävä toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin aluevastaava Vesa Sahlman p. 050-567 9252, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.