(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Compass Groupille
Compass Group / Echa

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Miltä kuulostaisi työ, jossa päivääsi siivittävät maukkaan kahvin tuoksu sekä kuin pelikuvana heijastuvat iloiset hymyt asiakkaiden kasvoilla? Haluatko säännöllisen päivätyön? Jos vastasit myöntävästi, saatat hyvinkin sopia töihin Compass Groupin upouuteen Echaan! Etsimme baristataitoista kahvilatyöntekijää, jonka lattesydän sykkii hyvästä asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä. Jos olet kahvikulinaristi vailla vakituista työpaikkaa, on tässä sinulle verraton mahdollisuus!

Echa (Euroopan Kemikaalivirasto) aukeaa Annankadulle 1.7. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 7-17 välille ja työvuorot ovat 6-8h mittaisia. Jotta solahtaisit Echan upouuteen kahvilatoimintaan mahdollisimman mutkattomasti, edellytetään tässä tehtävässä aikaisempaa kokemusta kahvilatyöskentelystä. Olet tottunut espresson keittäjä ja lattemaidon vaahdottaja eikä tehokas ja asiakaslähtöinen työskentelytapasi viilennä tätä paahteista komboa. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi myös tuotteiden esille laittoa ja leipien/sämpylöiden täyttämistä. Tässä työssä tarvitset ennen kaikkea iloista mieltä, tarmoa ja asennetta.

Suomen kielen osaaminen on työssä pakollista ja myös englannin taidosta on tehtävässä hyötyä. Lisää hakemukseesi opiskelu- ja työtodistuksesi. Tarvitset myös hygieniapassin ja negatiivisen salmonellatodistuksen.

Tartu tilaisuuteen ja nappaa itsellesi mahtava baristan paikka!