(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Coffee Houseen
HOK-Elanto / Kylä Ravintolat

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Miltä kuulostaisi työ, jossa päivääsi siivittävät maukkaan kahvin tuoksu sekä kuin peilikuvana heijastuvat iloiset hymyt asiakkaiden kasvoilla? Etsimme nyt aurinkoista kahvilatyöntekijää kauppakeskus Kaaressa sijaitsevaan Coffee Houseen.

Toivomme, että olet iloinen asiakaspalvelija, jonka lattesydän sykkii hyvästä asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä. Vastapainoa työn hektisyydelle tuovat mukavat työkaverit sekä toisia kannustava tiimihenki.

Toivomme Sinulta aikaisempaa kokemusta kahvilatyöskentelystä. Olet tottunut valmistamaan käden käänteessä niin Espressot kuin Cafe Correttotkin eikä tehokas ja asiakaslähtöinen työskentelytapasi jätä ketään kylmäksi. Mikäli sinulta ei kuitenkaan löydy vielä kokemusta kahvilatyöstä, voi tässä olla erinomainen mahdollisuus oppia erikoiskahvien ja asiakaspalvelun asiantuntijaksi. Tärkeintä on aito intohimo alaa kohtaan sekä oikea asenne työskentelyyn.

Ennen työskentelyn aloitusta tarvitset hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä olisi tarjolla noin 45 h/3vko. Työvuorot painottuvat iltaan ja viikonloppuun, joten työ olisi ihanteellinen sovittaa opintojen ohelle.

Good coffee is a pleasure! Good friends are a treasure! Täältä löydät molemmat, joten laita heti hakemus tulemaan äläkä kursaile turhaan!