(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Coffee House Jumboon
HOK-Elanto / Jumbo ravintolamaailma

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Miltä kuulostaisi työ, jossa päivääsi siivittävät maukkaan kahvin tuoksu sekä kuin peilikuvana heijastuvat iloiset hymyt asiakkaiden kasvoilla? Coffee House etsii nyt barista taitoista kahvilatyöntekijää, jonka lattesydän sykkii hyvästä asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä.

Toivomme, että olet aurinkoinen asiakaspalvelija ja teet jokaisesta kohtaamisesta lämpimän. Vastapainoa työn hektisyydelle tuovat mukavat työkaverit sekä toisia kannustava tiimihenki.

Jotta solahtaisit Coffariin mahdollisimman mutkattomasti, toivotaan tässä tehtävässä aikaisempaa kokemusta kahvilatyöskentelystä. Olet tottunut siis valmistamaan käden käänteessä niin Espressot kuin Cafe Correttotkin eikä tehokas ja asiakaslähtöinen työskentelytapasi jätä ketään kylmäksi. Mikäli sinulta ei kuitenkaan vielä löydy kokemusta kahvilatyöskentelystä, voi tässä olla erinomainen mahdollisuus oppia erikoiskahvien ja asiakaspalvelun asiantuntijaksi. Tärkeintä on aito intohimo alaa kohtaan sekä oikea asenne työskentelyyn.

Ennen työskentelyn aloitusta tarvitset hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.

Työt alkavat lokakuussa ja jatkuvat helmikuun loppuun saakka. Valitulle työntekijälle on luvassa työvuoroja keskimäärin 70h/3 viikkoon ja työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti, maanantaista lauantaihin 9-21 ja sunnuntaisin 11-18. Töitä voit tehdä myös keikkaluontoisesti vaikka opintojesi ohella, jolloin työt painottuvat iltaan ja viikonloppuun.

Good coffee is a pleasure! Good friends are a treasure! Täältä löydät molemmat, joten laita heti hakemus tulemaan äläkä kursaile turhaan!