(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Cafe Verandaan
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Kahvilakulttuuri vailla vertaansa etsii nyt sinua toteuttamaan kahvintuoksuisia elämyksiä, kun Finlandia-talon Café Veranda hakee palvelualtista kahvilatyöntekijää täydentämään tiimiään. Työ on omiaan sinulle, joka nautit asiakaspalvelusta kansainvälisestä työympäristössä sekä laadukkaiden kahvilatuotteiden myymisestä ja etsit osa-aikaista työtä esimerkiksi opiskelujen tai toisen työn oheen.

Café Verandassa päiväsi koostuu aurinkoisten asiakaskohtaamisten lisäksi keitto- ja salaattilounaiden sekä erilaisten kahvien ohella myytävien vitriinituotteiden myymisestä. Tässä työssä edellytämme sinulta löytyvän jo hieman aikaisempaa kokemusta kahvilatyöskentelystä, sillä vuoroissa työskennellään monesti yksin. Lisäksi tarvitset tässä työssä anniskelupassia, koska kahvilalla on myös anniskeluoikeudet mutta passin voi suorittaa myös ennen töiden alkamista. Asiakaskunta on hyvin kansainvälistä, jonka ansiosta pääset tässä työssä hyödyntämään myös englannin kielen taitoasi.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo:7.30 – 20.00 välille. Poikkeuksen tekevät satunnaiset tilaisuudet, joissa kahvilan on oltava auki laajennetuilla aukioloajoilla tai lauantaina. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 60h/3vko tai mahdollisesti enemmänkin. Palkasta sovitaan tapauskohtaisesti ollen minimissään majoitus- ja ravitsemisalan tes:n mukainen.

Mikäli kahvilatyö Töölönlahden kupeessa houkuttelee, laita hakemuksesi jo tänään hakulinkin kautta!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Itsenäinen työote
Eduksi luettavat asiat: Anniskelupassi, Hygieniapassi