(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä (avoin hakemus)
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Toimenkuva
Haemme asiakkaillemme keikkailevia kahvilatyöntekijöitä eri toimipisteisiin Kouvolaan. Työt ovat keikkaluontoisia, vuoroja tulee aina asiakkaan tarpeen mukaan niin viikolla kuin viikonloppuisinkin. Työtehtäviin kuuluu niin salityötä kuin kassalla työskentelyä.
Palkkaus MaRaVan työehtosopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta
Eduksi katsotaan aiempi kokemus kahvilassa/ravintolassa työskentelystä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin positiivinen ja rohkea työote, nopea oppimiskyky sekä rautaiset asiakaspalvelutaidot. Hygienia- sekä anniskelupassi ovat myös eduksi.

Muut tiedot
Jos kiinnostuit työtehtävästä, hae siihen täyttämällä työhakemuksesi os. www.eezy.fi tai jos sinulla on jo hakemus järjestelmässämme, klikkaa tätä työpaikkaa profiilissasi. Liitä hakemukseesi CV. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
0-11 pv

Lisätietoja
Niina Cinpir, niina.cinpir@eezy.fi, 055354344

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 07.08.2020 mennessä.