(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä Arkean hoitamaan Tilkkaan
Arkea Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Arkeassa asiantuntemus ja intohimo ovat hyvä pari. Sen myötä päästään tarjoamaan hyvää, jopa erinomaista palvelua. Kaikki lähtee ihmisistä - henkilökunnasta, asiakkaista ja siitä, miten heitä kohdellaan. Arkean käyttämät raaka-aineet ovat ensiluokkaisia, laadukkaita ja mahdollisimman lähellä tuotettuja. Näin Arkeassa varmistetaan, että arki rollaa ja rokkaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla!

Haemme nyt KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Arkean hoitamiin Tilkan ravintolapalveluihin.

Tilkan palveluvalikoimaan sisältyy hoivapuolen ruoanvalmistus, kahvila, lounasravintola ja tilaustarjoilu. Toimipaikka sijaitsee Tilkan entisen sotilassairaalan historiallisessa miljöössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Löytyykö sinulta hyvät organisointitaidot ja itsenäinen ote työhön? Nautitko asiakaspalvelusta ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot? Löytyykö sinulta osaaminen erikoisruokavalioista ja oletko työntekijänä tarkka? Omaatko aikaisempaa kokemusta kahvilatyöstä ja mahdollisesti alan koulutuksen? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Työssäsi kahvilatyöntekijänä tulet valmistamaan ja laittamaan esille kahvila-, vitriini- ja kokouspalvelutuotteita, erikoisruokavaliot huomioiden. Huolehdit kahvilan linjastosta, tavaran vastaanotosta sekä varaston seurannasta. Asiakaspalvelijana olet iloinen sekä positiivinen ja täytät asiakkaan toiveet. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen, turvallisen ja tuttavallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään. Sinä olet omalla ammattitaidollasi ja innostuksellasi luomassa tätä!

Ravitsemuspassi ja ympäristöosaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi hygieniapassi sekä negatiivinen salmonellatodistus tarvitaan ennen töiden aloittamista.

Kyseessä on vakituinen työ, joka sijoittuu pääsääntöisesti arkisin päiväsaikaan. Työt alkavat heinäkuun lopussa. Työllistyt Arkean työntekijäksi ja Barona toimii rekrytoinnissa kumppanina.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Tule mukaan Rokkaamaan ja Rollaamaan kanssamme!