(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä, Antell kahvila Saimaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019
Antellin kahvilat ovat tarjonneet herkutteluhetkiä jo vuodesta 1899! Herkullisia makuja, asiantuntevaa palvelua ja kotoisaa tunnelmaa löytyy Antellin kahviloista edelleen. Lounaaksi raikas salaatti tai täytetty patonki, töihin mukaan ihana smoothie tai työporukalle makeita tuomisia. Kahviloista löytyvät myös makeat ja suolaiset tarjottavat juhliin, illanviettoon tai kokoustarjoiluihin.

Haluatko Sinä liittyä mukaan hyvään tiimiin? Etsimme nyt ripeää, hyväntuulista keikkailevaa asiakaspalvelijaa uuteen Antell kahvila Saimaaseen.

Tehtäviisi kuuluvat kaikki kahvilatyöntekijän tehtäviin kuuluvat toimet: kassa, asiakaspalvelu,anniskelu, salin siisteydestä huolehtiminen sekä avustavat keittiötyöt.

Työsuhde solmitaan StaffPointin ja valitun henkilön välille. Työvuorot vaihtelevat kahvilan aukioloaikojen mukaan ja töitä on myös viikonloppuisin. Työtunnit vaihtelevat asiakkaan tarpeen mukaan.


Edellytämme sinulta

Kokemusta ja osaamista salitarjoilusta
Baari- barista tai keittiökokemus on iso PLUSSA
Hygienia- ja anniskelupassia
Aurinkoista asiakaspalvelua


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan
Lisätöitä tai opiskelujen oheen keikkatyötä
Hyvän perehdytyksen
Mukavat työkaverit
Kivan työympäristön


Kiinnostuitko?

Hae paikkaa osoitteessa www.staffpoint.fi. Meille on erittäin tärkeää tietää aiempi työkokemuksesi, koulutuksesi sekä nykytilanteesi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n ja suosittelijasi yhteystiedot. Nämä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään! Kutsumme hakemusten perusteella hakijat haastatteluun. Muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Linda Toivonen
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
Kirkkokatu 6 ,15140 Lahti
04578816692
linda.toivonen@staffpoint.fi