(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatarjoilijoita, kassatarjoilijoita ja baristoja
SSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Etsimme

Helsinki-Vantaan lentoasemalle kahvilatarjoilijoita, kassatarjoilijoita ja baristoja

Etsimämme henkilö on ylpeä omasta toimipisteestään ja haluaa, että se näkyy ulospäin kaikessa, niin pisteen ulkoasussa, henkilökunnan asenteessa kuin asiakkaan kokemuksessakin.

Helsinki-Vantaan lentoasemalla työskentelet kansainvälisessä ja vilkkaassa miljöössä. Tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymiseen ovat joustavuus, positiivisuus, asiakaslähtöinen ajattelutapa ja myyntihenkisyys. Ympäristö on kansainvälinen, joten hyvä kielitaito on eduksesi. Toivomme vähintään suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyössä ei ole välttämätöntä, tärkeintä meille on että olet asiakaspalveluhenkinen, avoin ja työhön innolla tarttuva.

Meillä työskentely on mahdollista kahvilassa, ravintolassa, loungessa tai kioskissa, toivommekin että hakemuksessasi kerrot minkälainen työ sinua eniten kiinnostaa.

Muiden ominaisuuksien ohella arvostamme ripeyttä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian linkistä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?9f1a126b

Hakuaika päättyy 24.7.2019.

Me SSP:llä panostamme henkilöstömme hyvinvointiin monin eri tavoin. Tarjoamme laajasti mm. liikuntamahdollisuuksia sekä muita SSP:n loistavia etuja.

Tule osaksi tiimiämme!

Terveisin, SSP Finland

Lisätietoja: www.sspfinland.fi