(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatarjoilija
Avecra

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Kiinnostaako kahvilatyö keskellä Tampereen rautatieaseman ihmisvilinää?

Etsimme hygieniapassin ja anniskelupassin omaavaa kahvilatarjoilijaa Tampereen rautatieasemalla sijaitsevaan Robert's Coffee -kahvilaan. Tehtävä on osa-aikainen (vähintään 20 h / 3 vrk viikossa) ja sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Lomakuukausina sinun on halutessasi mahdollisuus tehdä enemmän töitä, mutta näistä sovitaan erikseen. Kahvila on auki kaikkina viikonpäivinä ja työajat sijoittuvat klo 05.00-22.30 välille.

Kahvilatarjoilijana asiakaspalvelun laatu ja ripeys ovat työssäsi avainasemassa. Työsi sisältää muun muassa kahvilatuotteiden & erikoiskahvien valmistamista, kassatyöskentelyä sekä yleisestä siisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtimista.

Odotamme sinulta reipasta ja joustavaa otetta työhön ja kykyä palvella asiakkaita suomen lisäksi myös englanniksi. Muukin kielitaito katsotaan eduksi. Tässä työssä sinulle on hyötyä aiemmasta kokemuksesta kahvila -tai ravintolatyössä. Iloinen asenne, hyvät tiimityöskentelytaidot ja halu oppia uutta auttavat menestymään tässä roolissa. Työn kannalta on tärkeää, että olet täysi-ikäinen.

Tarjoamme sinulle työpaikan loistavien kulkuyhteyksien päästä, kattavan perehdytyksen tehtäviisi sekä ammattitaitoisen, motivoituneen ja rennon työporukan tuen. Lisäksi saat kauttamme Avcran työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa kahvilapäällikkö Piritta Repola, puh. 040 8632 420 arkisin klo 09.00 - 15.00 tai sähköpostitse piritta.repola@avecra.fi.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 25.10.2019 mennessä alla olevan linkin kautta, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Avecra Oy on VR Groupin omistama yhtiö, joka tarjoaa ravitsemispalveluja kaukoliikenteen junissa ja rautatieasemilla. Yhtiön liikevaihto on 38 miljoonaa euroa ja sen noin 500 ravintola-alan ammattilaista palvelevat asiakkaita 200 junassa ja 14 asemien myyntipisteessä.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.