(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatarjoilija, Tampere
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020
Monipuolisen kesätyön etsijälle on tässä loistava tilaisuus!

Etsimme asiakkaallemme kahta kahvilatarjoilijaa toukokuusta elokuun loppuun sijoittuvalle ajalle. Työpiste sijaitsee Tays:n alueella ja on avoinna kaikkina viikonpäivinä, aikaisesta aamusta alkuiltaan. Työtehtävät kattavat kaikki kahvilantyöt tiskauksesta kassan käyttöön ja erikoiskahvien valmistukseen. Työtunnit ovat keskimäärin 60h/3 viikossa, joten ehdit nauttia myös ihanista kesäpäivistä hektisten työpäivien välissä.

Tulet saamaan hyvän perehdytyksen, mutta toivomme silti että sinulla on jo aikaisempaan kokemusta vastaavista tehtävistä. Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Palvelet jokaisen sellaisella ammattitaidolla, että he haluavat tulla vieraiksenne uudelleen ja uudelleen.


Edellytämme sinulta

Kokemusta vastaavista tehtävistä tai alan koulutusta
Rautaista asiakaspalveluasennetta
Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen työn
Hyväntuulisen työympäristön
Vahvan ja toimivan tukiverkoston sekä organisaation taaksesi


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.


Lisätietoja

Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Keskustori 1 A 2, 33100 Tampere
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi