Kahvilatarjoilija, Kuusamon Talonpöytä
Go On Kuusamo

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2021

Kuusamon Talonpöytä Oy/Ravintola Talonpöytä on monipuolinen lähialueen ruokaan, hyvään makuun ja tuoreuteen panostava lounas-, kahvila-, konditoria ja pitopalveluyritys Kuusamossa. Yritys toimittaa päivittäin ruokaa myös koteihin, mökkeihin ja työpaikoille. Kevät- ja kesäkaudella Talonpöydän herkkuja on saatavilla myös Oulangan kansallispuistossa Kiutakönkään kuohujen välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta ravintolasta. Lue lisää: https://www.talonpoyta.fi/

Etsimme nyt Kuusamon Talonpöydän Oulangan kansallispuistossa sijaitsevaan ravintolaan kahta erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaavaa KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ palvelemaan kahvion asiakkaita kesällä 2021. 

Oulangan ravintolassa tarjoillaan Talonpöydän suosittuja burgereita ja muita annosruokia, lounasta noutopöydästä sekä maukkaat kahviotuotteet. Kahvilatyöntekijän työtehtävänä on suositella ja myydä asiakkaalle tuotteita, tarjoilla tuotteita pöytiin, huolehtia ravintolan siisteydestä ja tuotteiden riittävyydestä sekä tarvittaessa avustaa myös keittiön puolella. 

Työtunteja on tarjolla vähintään 30h/vk. Voit aloittaa työt joko kesäkuun alusta ja työskennellä elokuun puoleen väliin tai työskennellä heinäkuun ajan. Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Edellytämme:

- Aiempaa kokemusta ravintola-alalta

- Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja

- Joustavuutta työtehtävissä

- Oman auton käyttömahdollisuutta

- Suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelussa

- Hygieniapassia

- Aiempi kokemus myös keittiötöistä katsotaan eduksesi.

Tarjoamme:

- Monipuoliset työtehtävät upeassa miljöössä

- Mukavat työkaverit

- Perehdytyksen työtehtäviin

- Go Onin tuen työsuhdeasioissa, sekä Go Onin rahan arvoiset henkilöstöedut!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Rinnekallio, puh 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Tämä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Täytä hakemuksesi huolellisesti osoitteessa www.go-on.fi. Kerrothan hakemuksessasi koulutus- ja työhistoriastasi sekä oletko kiinnostunut koko kesän kestävästä paikasta (kesäkuun alusta elokuun puoleen väliin) vai heinäkuun ajan kestävästä työstä. 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1445773
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuusamo