(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatarjoilija (keikka) H2O ravintoloihin Oulun alueelle
Uniresta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Unirestan H2O tarjoaa keikkatyötä osaaville kahvilatarjoilijoille, jotka innostuvat erikoiskahveista, rakastavat asiakaspalvelua ja viihtyvät keskellä kahvilan vilkasta tunnelmaa. Haemme osa-aikaisia KAHVILATARJOILIJOITA H2O ravintoloihin Oulun talousalueelle .

Unirestan H2O:n työntekijänä pääset toteuttamaan asiakkaille parhaita viipymisen ja viihtymisen hetkiä! Huolehdit siitä, että asiakaspalvelu sujuu tehokkaasti mutta ystävällisesti, ja herkulliset leivonnaiset, hurmaavat erikoiskahvit ja itse valmistetut bagelit löytävät tiensä asiakkaiden tarjottimille.

Aikaisempi osaaminen kahvilassa työskentelystä tai ravintola-alalta on tehtävässä ehdottomasti hyödyksi. Mikäli sinulta ei kuitenkaan vielä löydy alan kokemusta, voi tässä olla myös erinomainen mahdollisuus oppia erikoiskahvien ja asiakaspalvelun asiantuntijaksi. Tärkeintä on, että sinulta löytyy aitoa intohimoa alaa kohtaan, työskentelet reippaalla otteella etkä häkelly ajoittain kiireisissä työvuoroissa! Tarvitset kahvilatyöskentelyssä myös sujuvaa suomen kielen taitoa ja hygieniapassin.

Tunteja on tarjolla keskimäärin 20 h /3 viikkoa ja työvuorot voivat sijoittua kaikkiin kahvilan aukioloaikoihin. Edellytykset työnsaannille:

Täysi-ikäisyys

Suomen kielen taito

Eduksi luettavat asiat:

Keittiöosaamisen alkeet

Anniskelupassi

Hygieniapassi

Erikoiskahviosaaminen

Oma auto

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja me Baronalta olemme sinuun yhteydessä.