(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatarjoilija, Kahvila Vanha Tammi, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Rantakalliot, upea hiekkaranta, vehreä luonto sekä ainutlaatuinen sijainti aivan Turun edustalla - mitä muuta voi kesältä toivoa! Vilkkaat päivät asiakkaiden parissa, unohtumattomia elämyksiä, aurinkoa ja kallisarvoista työkokemusta. Tätä ja paljon enemmän on kesä Ruissalossa.

Haemme KAHVILATARJOILIJAA Ruissalon Kahvila Vanhaan Tammeen. Tässä Turun yliopiston kasvitieteellisen puutarhan kahvilaravintolassa tarjoilet asiakkaille kahvia, pullaa ja keittolounasta tropiikin siimeksessä. Tässä roolissa vastaat itsenäisesti siitä, että asiakkaat pääsevät viettämään mukavia kahvi- ja lounashetkiä. Luot kahvilaan hyvää tunnelmaa toivottamalla vieraat tervetulleiksi, rahastat, täytät vitriinejä, laitat keittolounaan tarjolle ja huolehdit ympäristön viihtyisyydestä.

Tarvitset tehtävässä:

  • aiempaa kokemusta ravintola-alalla tai kahvilassa työskentelystä
  • itsenäistä työskentelyotetta ja kykyä ottaa erilaiset tilanteet haltuun kesän vilkkaassa sesongissa
  • asiakaspalveluhenkisyyttä – saat iloa asiakkaiden odotusten ylittämisestä ja unohtumattomien elämysten luomisesta
  • joustavuutta ja halua työskennellä erilaisissa vuoroissa
  • suomen ja englannin kielen taitoa
  • hygieniapassin – ehdit hyvin suorittaa sen vielä ennen töiden alkua!

Kesätyöt käynnistyvät sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuussa, mutta voit tehdä yksittäisiä vuoroja jo viikonloppuisin huhtikuussa. Ruissalon kesä jatkuu aina syyskuulle asti, joten kerrothan hakemuksessasi millä aikavälillä olet käytettävissä työhön. Meille on tärkeää, että pystyt sitoutumaan työhösi koko kesäksi! Työtunteja on tarjolla sopimuksen mukaan keskimäärin 90 h /3 viikkoa.

Palkkaus sovitaan kanssasi kohdalleen kokemuksesi huomioiden. Autamme muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä asuntoasioissa, joten merelliseen kesään pääse mutkattomasti hyppäämään kauempaakin.

Sekä konkareiden että tulevien ravintola-alan huippujen hakemukset ovat tervetulleita.

Älä myöskään jää empimään – valinnat näihin haluttuihin kesäpesteihin tehdään jo alkuvuodesta, joten lähetäthän hakemuksesi pian!

Kumppanina rekrytoinnissa toimii Opteam, joka vastaanottaa ja käsittelee hakemukset ja vastaa tarvittaessa kysymyksiisi. Valitut henkilöt työllistyvät sopimuksen mukaan joko Opteamille tai kahvilan omistavalle Sunborn Saga Oy:lle, johon kuuluvat kahvila Vanhan Tammen ohella kahvila Honkapirtti sekä Ruissalon Kylpylä ravintoloineen ja Naantalissa Naantalin Kylpylä ravintoloineen, Naantalin Kaivohuone ja Ravintola Snickari.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi