(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatarjoilija, Juvenes-Yhtiöt Oy, Vaasa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2017
Etsitkö uusia haasteita ravintola-alalta? Nautitko asiakaspalvelusta eri kielillä? Onko sinulla hymy herkässä kiireenkin keskellä? Jos vastasit KYLLÄ - tässä voi olla sinulle sopiva työpaikka!

Etsimme Juvenes-Yhtiöt Oy:lle Café Oskariin Vaasaan omatoimista ja asiakaspalveluhenkistä kahvilatarjoilijaa määräaikaiseen työsuhteeseen.
Café Oskar sijaitsee Vaasan yliopiston kampuksella. Kahvilassa on tarjolla kahviotuotteiden lisäksi myös maittavat kylmät ja lämpimät vaihtoehdot aamiaiselle ja lounaalle. Kahvio on auki maanantaista lauantaihin.
Kahvilatarjoilijan työtehtäviin kuuluvat kahvion avaamiseen ja sulkemiseen liittyvät tehtävät, asiakaspalvelu, kassan käyttö, omavalvontaan liittyvät tehtävät, myytävien tuotteiden valmistus ohjeistuksen mukaisesti ja kahvilan siisteyden ylläpitäminen.
Työt alkavat tammikuun alussa ja määräaikainen työsopimus kirjoitetaan 30.4.2018 saakka. Kyseessä on kokoaikainen työsuhde. Työvuorot ovat kahvilan aukioloaikoijen mukaisesti ma-la klo 7-21 välillä. Palkkauksessa noudatamme MaRaVa TES:iä.


Edellytämme sinulta

Ravintola-alan kokemusta/koulutusta
Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja joustavaa asennetta
Hygienia- ja anniskelupasseja sekä salmonellatodistusta
Mahdollisuutta työskennellä kahvion aukioloaikojen mukaisesti
Suomen, ruotsin ja englannin kielten hallintaa
Aiempi kokemus vastaavasta työstä on ehdoton etusi, mutta sitä tärkeämpää on positiivinen asenteesi ja halu uuden oppimiseen


Tarjoamme sinulle

Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät vilkkaassa työympäristössä tunnetulla asiakkaallamme
Kattavan perehdytyksen
Mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi asiakaspalvelijana ja kahvilatarjoilijana
Mukavat työajat ja työkaverit
Mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen
Vahvan organisaation tueksesi koko työskentelysi ajan.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekisteröitymällä työnhakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi. Täytä hakemus huolellisesti, sillä meidän on tärkeää tietää aiemmat työkokemuksesi sekä osaamisesi. Aloitamme haastattelut jo haun aikana. Tämä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!


Lisätietoja

Anna Rinnekallio
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Koulukatu 10 B, 60100 Seinäjoki
Vaasanpuistikko 13, 3.krs, 65100 Vaasa
020 7206 703
anna.rinnekallio@staffpoint.fi