(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatarjoilija Helsinkiin Myllypuroon (1309)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Oletko intohimoinen asiakaspalvelija, joka nauttii aidosti jokaisesta asiakaskohtaamisesta? 

Haemme Sodexon palvelukseen Helsingin Myllypuroon Metropolian uudelle kampukselle asiakaspalvelua rakastavaa 

Kahvilatarjoilijaa

Sodexo vastaa Myllypuron uuden kampuksen ravintola-, kahvila- ja siivouspalveluista kokonaisvaltaisesti. Lisäksi hoidamme asiakkaamme kokous- ja edustustarjoilut.

Kassa- ja asiakaspalvelutehtäviein lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. erikoiskahvien ja kahvilatuotteiden valmistusta ja esillelaittoa, tarjoilua sekä kokouskahvitusten järjestämistä. Huolehdit  tuotteiden riittävyydestä ja kahvilan yleisestä siisteydestä. Teet tilauksia ja kassatilityksiä sekä osaat kehittää ja suunnitella kahvilan toimintaa. Tarvittaessa olet innokas osallistumaan myös kohteen muihin tehtäviin kuten juhlatilaisuuksissa tarjoiluun. 

Tutustu Metropolian uuteen kampukseen: https://www.metropolia.fi/tietoa-metropoliasta/kampukset/myllypuro/

Odotamme

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ravintola-alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Baristan koulutus on hakijalle eduksi. Olet myyntihenkinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka pystyy itsenäiseen työskentelyyn ja ottaa mielellään vastuuta. Teet työsi ripeästi, oma-aloitteisesti ja asiakaspalvelussasi näkyy hymy, positviisuus sekä asiakkaan arvostaminen. Palvelet asiakkaita sydämellisesti niin suomeksi kuin englanniksi sekä mahdollisesti myös muilla kielillä. Sinulla on hygieniapassi, anniskelupassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan iloiseen tiimiimme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Avoinna olevista vakituisista tehtävistä toinen on kokoaikainen ja toinen osa-aikainen, keskimäärin 90 h/3 viikossa. Osa-aikaiselle lisätöitä tarjolla muissa toimipaikoissamme. Työ Myllypuron Kampuksella on vuorotyötä, joten olet valmis tekemään joustavasti vuoroja aamuisin ja iltaisin sekä viikonloppuisin. Palkka sopimuksen mukaan. 

Työ alkaa tammikuussa sopimuksen mukaan. Tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Fisk p. 050 300 8913.

Jätäthän sähköisen hakemuksesi alla olevan linkin kautta!