(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatarjoilija, Coffee House Rovaniemi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Onko asiakaspalvelu ja myyntityö sinun juttusi? Kahvilatyöntekijän intohimona on kahvi ja erikoiskahvien valmistus sekä erinomainen asiakaspalvelu. Jos tunnistat itsestäsi näitä asioita, niin voit olla etsimämme kahvilatarjoilija Rovaniemen Coffee Houseen tulevaan talvisesonkiin.

Coffee House on tunnettu kahvilaketju Suomessa. Coffee Houset tarjoavat ystävällistä palvelua, aina hyvää kahvia ja tuoretta syötävää - tule mukaan piristämään asiakkaidemme päivää.

Coffee Housella pääset työskentelemään hyvällä meiningillä osana mukavaa porukkaa, joten toivottavasti myös sinulta löytyy positiivista asennetta ja aitoa intoa työtäsi kohtaan. Suhtaudut ennakkoluulottomasti moniosastoisen ravintolamaailman toimintaan ja yhteistyöhön osastojen välillä. Työsuhde on osa-aikainen työtuntien ollessa vähintään 70h/3 vko marraskuulta tammikuulle. Työajat sijoittuvat kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin.


Edellytämme sinulta

- Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä
- Asiakaspalvelu ja myyntityö ovat Sinulle sydämenasia
- Olet joustava, reipas ja mukava työkaveri
- Aiempi työskentely kahvilassa katsotaan eduksesi
- Anniskelupassia
- Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

- Mukavan työpaikan
- Loistavat työkaverit
- Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi
- Takuutunnit
- Staffpointin henkilöstöedut
- Mahdollisuuden jatkoon kauttamme


Kiinnostuitko?

Varmista paikkasi tulevalla talvisesongilla ja jätä hakemuksesi jo tänään! Käymme hakemuksia läpi ja teemme haastatteluita jo hakuaikana.

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Heli Pirttijärvi
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy, Rovakatu 26 A 15 B, 96200 ROVANIEMI
020 7206 676, vaihde 030 0472 000
heli.pirttijarvi@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi