(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatarjoilija, Cafè restaurant Ursula
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Töihin legendaariseen Café restaurant Ursulaan?

 

 

Olympiavuonna 1952 perustettu Ursula on suomalaisista juuristaan tunnettu kahvilaravintola. Tänä päivänä Ursula on kuuden sosiaalisen järjestön omistuksessa ja yrityksen tuotto käytetään omistajayhteisöjen työn tukemiseen.

 

Ursula Kaivopuiston rannassa on yksi Helsingin upeimmista paikoista. Merellinen sijainti ja kaunis Kaivopuiston ympäristö, toimii pääkaupunkiseutulaisten kahvila- ja ruokapaikkana, kuin turistienkin ehdottomana vierailukohteena.

 

Café Ursula toivottaa asiakkaansa tervetulleeksi vuoden jokaisena päivänä.

 

www.ursula.fi

 

 

 

Haemme kahvilatarjoilijoita Cafè restaurant Ursulaan, palvelemaan asiakkaita koko sydämellään.

 

Tarjoilijoilta edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtyötehtävistä sekä hygieniapassia. 

 

Työssäsi vastaat ravintolan yleisestä viihtyvyydestä ja hyvästä asiakaspalvelusta, sekä olet työpanoksellasi osana koko tiimiä. Työtehtäviin kuuluu myös erikoiskahvien valmistus, kassatyöskentely sekä anniskelu.

Ursulan työntekijöiltä toivomme valmiutta joustamiseen ja vaativien asiakkaiden toiveiden täyttämiseen. Turistien vuoksi englanninkielen taito on tärkeää. Muut kielet lasketaan eduksesi, etenkin ruotsinkieli. Hakijoilta edellytämme myös täysi-ikäisyyttä.

 

Työssä ollaan tiiviisti yhteistyössä niin asiakkaiden kuin työporukankin kanssa, joten vahvat sosiaaliset- sekä ryhmätyötaidot ovat ehdottoman tärkeitä.

 

Arvostamme työntekijää, joka on ammattitaitoinen, joustava, tekee työnsä sydämellä, tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja laittaa itsensä rohkeasti likoon myös uusissa haasteissa.

 

Työ on hauskuudestaan huolimatta vilkasta ja jatkuva jono pitää kiireisenä. Edellytämmekin itsenäistä, reipasta asennetta, pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta tarttua omatoimisesti asiakaspalvelun haasteisiin.

 

Odotamme, että intohimo työhösi välittyy asiakkaalle asti. Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja sinulla on kokemusta kahvilaympäristössä työskentelystä sekä anniskelusta. Haemme ennenkaikkea oma-aloitteisia, ahkeria, energisiä ja iloisia henkilöitä, joiden hymy ei hyydy kiireenkään keskellä.

 

Tarjoamme monipuoliset työnkuvat sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Merellinen miljöö, mukavat asiakkaa sekä mahtavat työkaverit tekevät päivistä muistettavia!

 

Työsuhde on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sanni Hänninen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
050 4336339
sanni.hanninen@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.