(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatarjoilija Cafe Amandaan Helsinkiin (1221)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Oletko intohimoinen asiakaspalvelija, joka nauttii aidosti jokaisesta asiakaskohtaamisesta? 

Haemme marraskuussa Etelä-Esplanadille avattavaan Cafe Amandaan asiakaspalvelua rakastavaa 

Kahvilatarjoilijaa

Cafe Amandaan tulee kahvila-viinibaari, kokous- ja juhlapalvelut sekä aula- ja siivouspalvelut.

Tehtäviisi kuuluu mm. kahvilatuotteiden valmistusta ja esillelaittoa, viinien ja juomien tarjoilua sekä kokouskahvitusten järjestämistä. Kahvilassa on pöytiintarjoilu. Olet innokas osallistumaan tarvittaessa myös kohteen muihin tehtäviin kuten juhlatilaisuuksissa tarjoiluun ja aulatehtäviin. Olet tärkeä osa Amandan huipputiimiä, jossa autamme toinen toisiamme.

Amanda on arvokiinteistö, jolla on perinteikäs historia. Amandassa moderni desing-sisustus kohtaa arvokiinteistön charmin. Talo on sisältä täysin uudistettu ja tulee palvelemaan kansainvälisiä yrityksiä ja asiakkaita. Tutustu Amanda-kiinteistöön tästä: https://toimitilat.varma.fi/kiinteistot/helsinki-espan-amanda

Odotamme

Toivomme sinulta ravintola-alan koulutusta ja noin 2-3 vuoden työkokemusta. Palvelet asiakkaita sydämellisesti niin suomeksi kuin englanniksi sekä mahdollisesti myös muilla kielillä. Olet ripeä ja yhteistyökykyinen. Sinulla on hygieniapassi ja anniskelupassi. Koska Amandan aula on vartiointiaula, olet tarvittaessa valmis osallistumaan vartijakurssille.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan sydämelliseen ja iloiseen tiimiimme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen, keskimäärin 60 h/3 viikossa. Lisätöitä tarjolla muissa toimipaikoissamme. Työ Cafe Amandassa on vuorotyötä, joten olet valmis tekemään joustavasti vuoroja aamuisin ja iltaisin sekä viikonloppuisin. Palkka sopimuksen mukaan. 

Työ alkaa marraskuussa sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse aluevastaava Jarno Sorasahi jarno.sorasahi@sodexo.com

Jätäthän sähköisen hakemuksesi alla olevan linkin kautta!