(Poistunut julkaisusta)

Kahvilapäällikkö Helsinkiin Meilahteen (360)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Oletko intohimoinen asiakaspalvelija, joka nauttii aidosti jokaisesta asiakaskohtaamisesta?

Haemme HUS-asiakkuuteemme ammattitaitoista

KAHVILAPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Meilahden Tornisairaalan kahvilan toiminnasta.

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia palveluita uudistetussa ja moderninraikkaassa kahvilassa.

Kahvilan esimiehenä vastaat kokonaisvaltaisesti kahvilan käytännön toiminnan organisoimisesta ja kehittämisestä, palvelujen ja tuotteiden korkealuokkaisesta laadusta, asiakaspalvelun sujuvuudesta sekä retail-myynnistä ja markkinointitoimenpiteiden toteutuksesta. Toimit oman tiimisi esimiehenä ja ohjaat tiimiäsi asiantuntevalla esimerkilläsi osallistuen tarvittaessa itsekin päivittäiseen asiakaspalveluun ja myyntityöhön. Asetat yhteiset tavoitteet ja haastat sekä motivoit henkilökunnan tekemään parhaansa niiden saavuttamiseksi. Olet valmis tarvittaessa työskentelemään eri toimipisteissämme.

Yhdessä asiakkuudesta vastaavan Key Account Managerin kanssa vastaatte asiakasyhteistyöstä ja tiedottamisesta.

Odotamme

Osaamisesi perustuu tehtävään soveltuvaan koulutukseen (AMK, esim. restonomi) ja aikaisempaan työkokemukseen esimiestehtävistä joko ketjuohjatussa kahvilassa tai pikaruokaravintolapuolella. Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin, seuraat alan trendejä ja sinulla on halua kehittyä ja kehittää toimintaa asiakaslähtöisesti, yhteisiin toimintatapoihin sitoutuen. Olet idearikas, ratkaisuhakuinen ja organisointikykyinen etkä pelkää tarttua käytännön työhön. Myyntihenkisyys ja erinomaiset asiakaspalvelu- ja esimiestaidot auttavat sinua menestymään tehtävässä. Esimiehenä olet kannustava ja oikeudenmukainen.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja kyky oppia uusia järjestelmiä/ohjelmia. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen sairaalaympäristössä työskentelystä.

Tarvittaessa pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi englannin kielellä. Eduksesi katsomme kokemuksen Veikkauksen pelimyynnistä ja Online-koneen käytöstä sekä myös muusta retail-myynnistä.

Edellytämme, että sinulla on työn alkaessa voimassa olevat rokotusohjelman mukaiset rokotukset ja valmius/halu ottaa kausi-influenssarokotus vuosittain.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan sydämelliseen ja iloiseen tiimiimme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Palvelemme asiakkaita vuoden jokaisena päivänä. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti päivävuoroihin, mutta tarvittaessa olet valmis työskentelemään kahvilan aukioloaikojen mukaisesti arkisin klo 6.00-21.00 välillä ja viikonloppuisin klo 9.00-20.00 välillä. Työ alkaa perehdytyksellä sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Key Account Manager Sanna Pauanne sanna.pauanne@sodexo.com

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän sähköisen hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian!