Kahvilanhoitaja Sodan ja rauhan keskus Muistiin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Haluatko olla mukana perustamassa uutta tiedekeskusta? Etsimme asiakkaallemme kokenutta kahvilanhoitajaa Sodan ja rauhan keskus Muistin tiloissa avattavaan Kahvila Rauhaan.

Oletko kokenut alan ammattilainen? Tehtäväsi on viedä loppuun kahvilan suunnitelma ja toteuttaa se käytännössä. Työnkuvaasi kuuluu muun muassa tilauksien tekeminen, työvuorosuunnittelu, hinnoittelu, asiakaspalvelu ja kahvilan yleisestä siisteydestä huolehtiminen sekä muut kahvilan työtehtävät. Lisäksi kahvilanhoitaja työskentelee tarvittaessa myös Muistin myymälässä ja lipunmyynnissä.

Odotamme sinulta halua oppia uutta, positiivista asennetta, organisointikykyä ja päämäärätietoisuutta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Kiinnostus historiaan katsotaan eduksi

Tehtävä on kokoaikainen ja työhön kuuluu aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroja. Sopimus on määräaikainen vuoden 2021 loppuun asti. Tehtävän mahdollista jatkoa vuodelle 2022 arvioidaan syksyllä 2021. Työehdot määräytyvät Museoiden työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat viimeistään toukokuussa 2021.

----------

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Satu Liukkonen
HR-koordinaattori

Eezy Mikkeli

+358407580887

satu.liukkonen@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442415
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mikkeli