(Poistunut julkaisusta)

Kahvilamyyjä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019

Etsimme asiakkaallemme kahvilamyyjää osa-aikaiseen työhön.

Toivomme hakijalta aurinkoista palveluasennetta, ripeyttä, omatoimisuutta sekä tiimityötaitoja. Tulet hyvin juttuun sekä ihmisten että kiireen kanssa. Osaat kertoa kahvilan tuotteista ja ominaisuuksista luontevasti ja myyvästi.

Elintarvike- tai palvelupuolen koulutus katsotaan eduksi. Olet kassataitoinen ja vastaat osaltasi kahvilan siisteydestä ja viihtyvyydestä. Teet ahkerasti tarvittaessa myös avustavia keittiötöitä kuten tiskausta, siivousta ja kuormien purkua.

Tehtävä edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työpisteet sijaitsevat Varkaus-Pieksämäki-Leppävirta alueella. Toivomme hakijalta hygieniapassia sekä mahdollisuutta työskentelyyn myös lauantaisin.

Tarjoamme alkuun tarvittessa töihin kutsuttavan sopimuksen, jossa kesää kohti tunteja on saatavilla mm. kesälomien tuurausten ja sesonkien puitteissa enemmänkin. Tekijällä mahdollisuus työllistyä jatkossa asiakkaan työntekijäksi ja kehittyä työssään leipomopuolen moniosaajaksi.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh. 0444124279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.