(Poistunut julkaisusta)

Kahvilaesimies pääkaupunkiseudulle (1437)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Oletko intohimoinen asiakaspalvelija, joka nauttii aidosti jokaisesta asiakaskohtaamisesta?

Haemme huhti-toukokuun vaihteessa avautuvaan HUS-asiakkuuteemme ammattitaitoisia

KAHVILAESIMIEHIÄ

vastaamaan 11 sairaalan kahvilapalveluista Espoon Jorvin, Vantaan Peijaksen sekä Helsingin Meilahden ja Töölön alueilla.

Toimintamme käynnistyttyä remontoimme kaikki kahvilat vastaamaan nykyajan asiakastarpeita, jotta pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisia palveluita uudistetuissa ja moderninraikkaissa tiloissa.

Esimiehenä vastaat kahvilan päivittäisestä toiminnasta, palvelujen ja tuotteiden korkealuokkaisesta laadusta, asiakaspalvelun sujuvuudesta sekä retail-myynnistä ja markkinointitoimenpiteiden toteutuksesta. Osallistut päivittäin kahvilan myyntityöhön ja tuotteiden valmistukseen. Toimit oman tiimisi esimiehenä ja ohjaat tiimiäsi asiantuntevalla esimerkilläsi. Olet valmis tarvittaessa työskentelemään eri toimipisteissämme.

Yhdessä asiakkuudesta vastaavan Key Account Managerin sekä muiden kahvilaesimiesten kanssa vastaatte asiakasyhteistyöstä ja tiedottamisesta.

Odotamme

Osaamisesi perustuu alan koulutukseen ja kokemukseen esimiestehtävistä joko kahvilassa tai ravintolapuolella. Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin, seuraat alan trendejä ja sinulla on halua kehittyä ja kehittää toimintaa asiakaslähtöisesti, yhteisiin toimintatapoihin sitoutuen. Olet idearikas, ratkaisuhakuinen ja organisointikykyinen etkä pelkää tarttua käytännön työhön. Myyntihenkisyys ja erinomaiset asiakaspalvelu- ja esimiestaidot auttavat sinua menestymään tehtävässä. Esimiehenä olet kannustava ja oikeudenmukainen.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja kyky oppia uusia järjestelmiä/ohjelmia. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen sairaalaympäristössä työskentelystä.

Tarvittaessa pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi englannin kielellä. Eduksesi katsomme kokemuksen Veikkauksen pelimyynnistä ja Online-koneen käytöstä sekä myös muusta retail-myynnistä.

Edellytämme, että sinulla on työn alkaessa voimassa olevat rokotusohjelman mukaiset rokotukset ja valmius/halu ottaa kausi-influenssarokotus vuosittain.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan sydämelliseen ja iloiseen tiimiimme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Palvelemme asiakkaita vuoden jokaisena päivänä. Aukioloajat vaihtelevat toimipaikoittain ja työajat määräytyvät kahvilan aukioloaikojen mukaisesti arkisin klo 6.00-21.00 välillä ja viikonloppuisin klo 9.00-20.00 välillä. Työ alkaa perehdytyksellä huhtikuussa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Ann-Marjaana Holmberg sähköpostitse ann-marjaana.holmberg@sodexo.com tai p. 050-472 5327, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän sähköisen hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian!