Kahvila-leipomotyöntekijä Leipomo Saloselle
Leipomo Salonen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Leipomo Salonen Oy tekee maukkaita leipomotuotteita yli sadan vuoden kokemuksella. Vuonna 1905 perustetun perheyrityksen ydinosaamista on maistuvan ruokaleivän valmistus. Pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla leivomme sekä perinteiset varsinaissuomalaiset tuotteet että nykypäivän suomalaiseen ruokapöytään kuuluvat sämpylät ja palaleivät. Tuotevalikoimamme kattaa myös pitkot, wienerit, munkit ja suolaiset leivonnaiset. Laadukkaat tuotteet valmistamme noin 140 leipomoalan ammattilaisen voimin leipomossamme Vähäheikkilässä sekä kahdessa myymäläleipomossamme Citymarket Kupittaalla Turussa sekä Citymarket Jumbossa Vantaalla.

Etsimme asiakkaallemme Leipomo Salonen Oy:lle leipomotaitoista kahvilatyöntekijää K-Citymarket Kupittaan leipomoon.

Työnkuvaasi kuuluu niin leipomotuotteiden valmistusta kuin asiakaspalvelua, myyntityötä ja tuotteiden esillepanoa kahvilan puolella. Toivommekin, että sinulla on jo entuudestaan kokemusta leipomoalalta ja asiakaspalvelusta, ja leipurin koulutus lasketaan eduksesi. Hygieniapassi on edellytys leipomossa työskenneltäessä, ja työkielenä käytetään suomen kieltä.

Työskentelyotteeltasi olet reipas ja ripeä, ja kiireestäkin huolimatta työjälkesi pysyy laadukkaana. Asiakaspalvelijana olet aurinkoinen ja iloinen!

Työ alkaa puolen vuoden määräaikaisena työsuhteena, minkä jälkeen on mahdollista rekrytoitua Leipomo Saloselle. Työtä on joustavasti kahdesta vuorosta täyteen työviikkoon. Työaika on vuorotyötä, ei kuitenkaan yötyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, jossa pääset tutustumaan perinteikkään leipomon tuotteiden valmistukseen ja myyntiin. Palkkauksessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta. Työpaikka sijaitsee K-Citymarket Kupittaalla, jonne kulkuyhteydet ovat mainiot.

Oletko kiinnostunut monipuolisesta kahvila-leipomotyöntekijän tehtävästä? Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.2.2020, sillä haastattelut alkavat jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa HR-konsultti Maarit Jolla, puh. 040 657 5527 (maarit.jolla@adecco.fi).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot