(Poistunut julkaisusta)

Kahvila- ja Väliaikatarjoiluiden Asikaspalvelupäällikkö MUSIIKKITALO, Helsinki
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Onko hyvä ja asiakaslähtöinen palvelu sinun intohimosi? Onko sinulla taitoa ja tahtoa johtaa tiimisi huippusuorituksiin? Oletko yritteliäs asiakaspalvelija ja hyvä tuloksentekijä, joka ylittää asiakkaan odotukset kerta toisensa jälkeen? Jos vastasit myöntävästi, siinä tapauksessa olet etsimämme kahvila – ja konserttien väliaikatarjoiluiden asiakaspalvelupäällikkö.

Haemme Asiakaspalvelupäällikköä vastaamaan Musiikkitalon kahvilan ja lämpiöiden toiminnasta.

Sinun profiilisi:

Sinulla on vankka kahvilakokemus laadukkaista kahviloista. Tunnet myös lämpiöiden väliaikojen hektisyyden ja osaat organisoida niiden palvelun ja myynnin. Vahvuutesi ovat kahvilan toiminnan tunteminen, sen tuotteet ja tietenkin hyvä kahvi ja muut juomat. Osaat henkilökunnan kannustamisen, organisoinnin eikä itsesi ja tiimin motivointi ole sinulle vierasta.

Tuloshakuisuus, palveluhenkisyys sekä ymmärrys myyntikatteen seuraamisesta ovat sinulle selviöitä. Sinulla on kokemusta kassatyöstä, kassojen ohjelmoinnista, rahavirtojen hallinnasta sekä työvuoro suunnittelusta. Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen, sekä sinusta löytyy draivia ja innokkuutta kehittää itseäsi ja tiimiäsi.

Edellytämme aikaisempaa esimieskokemusta, alan koulutusta ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot. Arvostamme vankkaa kokemusta kahviloista sekä niiden operatiivisesta johtamisesta.

Tarjoamme:

Työ on vakituinen ja kokoaikainen, työtuntien ollessa 112,5h/3vkoa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, jota ilta- ja viikonlopputyöt mukavasti maustavat. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä, tasokkaan ja uniikin työympäristön sekä suuren työnantajan henkilöstöedut ja uramahdollisuudet.

Vastuualueesi:

Pääasiallinen tehtäväsi on vastata Musiikkitalon kahvilan ja lämpiöiden toiminnasta. Tiedät, että erinomainen palvelu ja maistuvat ja persoonalliset tuotteet ovat se asiakkaan juttu. Toimit hyvänä, luotettavana, opastavana ja ohjaavana esimiehenä kahvilan ja lämpiön henkilökunnalle ja osallistut aktiivisesti päivittäiseen asiakaspalvelutyöhön.

Ammattilaisena tiedät, että tilanteet muuttuvat ja työ on ajoittain hektistä, silloin sinulta löytyy joustavuutta, paineensietokykyä ja ratkaisukeskeisyyttä. Organisoit ja kehität osastojesi toimintaa: suunnittelet työvuorot, kehität palvelua ja huolehdit asiakastyytyväisyydestä yhdessä osaavan tiimisi kanssa. Sinulla on silmää pitää vitriinit ja myyntipisteet edustavan ja houkuttelevan näköisinä.

Osaat kehittää palveluita ja opastaa henkilökuntaasi ystävälliseen ja osaavaan palveluun. Kehität Musiikkitalon kahvilan ja konserttien väliaikojen palvelua ja palvelutuotteita, yhdessä osaavan tiimin kanssa. Olet ajan ja trendien hermolla oleva visionääri, joka palaa halusta luoda Musiikkitalolle uutta ja uniikkia palvelukonseptia, sesonkien ja tapahtumien tarpeiden mukaan!

Kiinnostuitko?

Mikäli Sinä tunnet olevasi etsimämme, taitava ja ammattitaitoinen asiakaspalvelija ja hyvän tuloksentekijä, haluamme kuulla sinusta heti!

Lähetä hakemuksesi meille pikimmiten, kuitenkin viimeistään 12.11.2018 mennessä, palkkatoiveen kera, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel