(Poistunut julkaisusta)

Kahvila- ja ravintolatyöntekijöitä Helsinkiin
Avecra

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Onko sinulla palava halu palvella asiakkaita?
Pidätkö hektisestä työstä, jossa tapaat paljon erilaisia asiakkaita?
Ovatko huipputyökaverit sinulle tärkeitä?
Oletko valmis vaihteleviin, välillä pitkiinkin työpäiviin?

Jos vastasit kyllä, hae meille tuntipalkkaiseksi KAHVILA- JA RAVINTOLATYÖNTEKIJÄKSI  Helsingin päärautatieaseman ja Tikkurilan aseman pisteisiimme! Työskentelypisteesi vaihtelee eri toimipisteidemme välillä (Roberts Coffee, Baquette, Stop@Station, Hesburger, Aseman Wursti, Pullman, Ooster ja Minuuttibaari), joten pääset todella vaihteleviin työpäiviin. 

Mikäli sinussa on roppakaupalla iloisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä ja puhut sujuvasti suomea sekä sinulla on aito halu palvella asiakkaitamme, voisit olla tulevaisuudessa osa huippujengiämme! 

Tarjoamme sinulle mielekkään työn ja huipputyökavereiden lisäksi työvaatteet, perehdytyksen työhön, hyvän työterveyshuollon, matkustusoikeuden junissa sekä liikunta- ja kulttuurietuja. 

Jos kiinnostuit, täytä lyhyt sähköinen hakulomakkeemme 11.12. mennessä. Kerro hakemukseen liitettävässä vapaamuotoisessa hakemuksessasi lyhyesti miksi juuri sinä olisit tehtävään sopiva ja liitä mukaan myös cv. Voit halutessasi kertoa myös videoviestillä, miksi juuri sinä olisit sopiva lisä meidän huippujengiimme!

Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja rekrytoimme heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea!  

Voit vaihtoehtoisesti tulla käymään rekrytreffeillämme Helsingin rautatieasemalla ravintola Pullmanissa keskiviikkona 4.12 klo 12 - 17 välisenä aikana - tule ja myy itsesi meille töihin!

Mikäli sinulla on kysyttävää kahvila- ja ravintolatyöstä, laita sähköpostia kirsi.hynnila@vr.fi. 


Avecra Oy on VR Groupin omistama yhtiö, joka tarjoaa ravitsemispalveluja kaukoliikenteen junissa ja rautatieasemilla. Yhtiön liikevaihto on 38 miljoonaa euroa ja sen noin 500 ravintola-alan ammattilaista palvelevat asiakkaita 160 junassa ja 14 asemaravintolassa ja myyntipisteessä.

Tavoitteenamme on tarjota nopeita, helppoja ja monipuolisia ravitsemus- ja kioskipalveluita asiakkaidemme arjen tueksi. Keskeisillä sijainneilla junaliikenteen solmukohdissa sijaitsevat asemaravintolamme ja -kioskimme palvelevat päivittäin noin 10 000 asiakasta.