Kahvila-huoltamotyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2021

Kahvila-huoltamotyöntekijä

Haemme nyt asiakkaallemme Jäminportti Oy:lle työntekijää. Haemme reipasta ja omatoimista, iloisen palveluasenteen omaavaa tekijää. Töitä olisi 1-2 päivänä viikossa.

Kahvila-huoltamon monipuolisiin työtehtäviin sisältyy mm. asiakaspalvelu kassalla ja myymälässä, ruoan valmistusta, kahvilatuotteiden ja pikaruoka-annosten tekoa, veikkausmyyntiä ja siivoustyötä. 

Etsimämme henkilö on iloinen ja pirteä asiakaspalvelija, jolla hymy ei hyydy kiireenkään keskellä. Plussaa olisi jos sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta sekä kahvilatyöskentelystä. Perehdytämme kuitenkin tekijän tehtäviin, joten oikeanlainen asenne ratkaisee! 

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, mukavan ja tiiviin työyhteisön sekä mahdollisuuden saada lisätienestiä esimerkiksi opiskelujen ohelle. Palkka: kaupan alan TES. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta hyvälle tekijälle löytyy pidempiaikainen työ.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.
Aloitamme haastattelut heti ja mahdollinen valinta voidaan tehdä jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!


Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan meihin rohkeasti yhteydessä. Arkisin (8-16) numerosta 044 704 9410 / Taija Roininen tai kankaanpaa.vmp@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot