(Poistunut julkaisusta)

Kahvila-huoltamotyöntekijä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakkaallemme reipasta ja omatoimista, iloisen palveluasenteen omaavaa työntekijää!

Kahvila-huoltamon monipuolisiin työtehtäviin sisältyy mm. asiakaspalvelu kassalla ja myymälässä, kahvilatuotteiden ja ruoka-annosten tekoa, lounaan valmistelua ja lounaspöydän ylläpitoa, veikkausmyyntiä ja siivoustöitä. Työajat sijoittuvat noin klo 6:30 - 19:00 välille, mahdollisesti myös viikonloppuisin.
Odotamme sinulta
Toivomme sinulla olevan alan koulutusta ja/tai jonkun verran aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatöistä, ehdottomasti plussaa on kokemus kahvilasta, ravintolasta tai pikaruokapaikasta! Mutta kaikista tärkeintä on, että osaat (kiireestä huolimatta) hymyillen palvella asiakkaita. Hygieniapassi vaaditaan.
Muut tiedot
Haastattelut aloitetaan heti hakemusten saavuttua ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä (aloitusaika sovittavissa). Työ kestää alustavasti vuoden 2019 loppuun, mutta tässä on mahdollisuus pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Jätä hakemus ansioluetteloineen netissä www.vmp.fi ja merkkaa kiinnostuksesi paikkaan. Jos koet olevasi hakemamme hyvä tyyppi, niin toimithan ripeästi!

Lisätietoja saa arkisin ma - to klo 9-15 numerosta 044 2808107/Susanna Harju tai poikkeamalla toimistolla Kankaanpäässä!
Kesto
vuoden 2019 loppuun
Lisätietoja
Susanna Harju, susanna.harju@vmp.fi, 044 2808107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.03.2019 mennessä.