Kahvila-/huoltamotyöntekijä, kesätyö (Kangasala)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Etsimme asiakkaallemme ilosta ja asiakaspalveluhenkistä 

KAHVILA-/HUOLTAMOTYÖNTEKIJÄÄ 

Kangasalle kesän ajaksi.


Työtehtävät painottuvat kahvilatöihin, pikaruoan valmistukseen sekä kassatyöskentelyyn, mutta sisältävät myös muita huoltamoympäristöön liittyviä monipuolisia työtehtäviä.

Etsimämme henkilö on aktiivinen ja reipas, jolla on kyky säilyttää ystävällinen asiakaspalveluasenne myös kiireen keskellä. Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyötaitoja ja tunnollisuutta, sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä. Työhön annetaan kattava perehdytys ja työpaikalla viihtyvyyden takaavat mukavat työkaverit!

Valittavalta henkilöltä toivomme aikaisempaa asiakaspalvelu- ja kassakokemusta, sekä hygieniapassia. Veikkauksen ja Toton käyttökokemus katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa järjestämme koulutuksen. 

Työtä on tarjolla touko-elokuun aikana aluksi osa-aikaisesti, mutta lomapaikkausten aikana kokoaikaisesti. Työajat ovat joustavasti sovittavissa huoltamon aukioloaikojen mukaisesti (arkisin klo 6-20, la klo 8-18 ja su klo 9-18 aikavälillä.)

Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa 2021. Palkkaus on TES:n mukainen. 

Kiinnostuitko? Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=757

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 välillä seniorikonsultti Elisa Häkli, p. 044 740 4502.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot