(Poistunut julkaisusta)

Kahvila-/huoltamotyöntekijä (Kangasala)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Etsimme asiakkaallemme Kangasalle ilosta ja asiakaspalveluhenkistä

KAHVILA-/HUOLTAMOTYÖNTEKIJÄÄ 

Työtehtävät painottuvat kahvilatöihin, pikaruoan valmistukseen sekä kassatyöskentelyyn, mutta sisältävät myös muita huoltamoympäristöön liittyviä monipuolisia työtehtäviä.

Etsimämme henkilö on aktiivinen ja reipas, jolla on kyky säilyttää ystävällinen asiakaspalveluasenne myös kiireen keskellä. Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyötaitoja ja tunnollisuutta, sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä. Työhön annetaan kattava perehdytys ja työpaikalla viihtyvyyden takaavat mukavat työkaverit!

Valittavalta henkilöltä toivomme aikaisempaa asiakaspalvelu- ja kassakokemusta, sekä hygieniapassia. Veikkauksen ja Toton käyttökokemus katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa järjestämme koulutuksen. 

Töitä on tarjolla 2-5 vuoroa viikossa ja työsuhteen kesto on aluksi n. 3-4 kuukautta, mutta tässä on hyvälle tekijälle mahdollisuus pidempiaikaiseen työhön!

Työajat ovat joustavasti sovittavissa, huoltamon aukioloaikojen mukaisesti. Tässä on mahdollisuus työskennellä esimerkiksi arkisin aamuvuorossa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on TES:n mukainen. 

Kiinnostuitko? Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pikimmiten oheisesta linkistä tai kotisivuiltamme osoitteesta www.alenconsulting.fi/tyopaikat!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 välillä henkilöstökonsultti Elisa Häkli, p. 044 740 4502Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.