(Poistunut julkaisusta)

Kahvikoneiden huoltaja
Barona Customer Service Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Oletko iloinen ja sosiaalinen asiakaspalvelija? Haluaisitko liikkuvan työn ja hyvä kahvi on intohimosi?

Etsimme asiakkaallemme Joensuun alueelle kahviautomaattien huoltoon ja täydennykseen asiakaspalveluhenkistä työntekijää.

Työ: työhösi kuuluu asiakas- ja sosiaalitiloissa olevien kahviautomaattien huolto- ja pesutyöt sekä kahvituotteiden tilaaminen ja täydentäminen.

Missä: Joensuun alueella, n. 8-10 km säteellä keskustasta

Milloin: työt alkavat viimeistään huhtikuun alussa ja kestävät ainakin syksyyn saakka, mahdollisesti pidempäänkin. Työtunnit ovat keskimäärin 16-24h/vko, mutta kesäloman sijaistuksen aikana 37,5h/vko (kesä- tai heinäkuu, riippuen valitusta työntekijästä). Työ alkaa vuokratyönä, mutta henkilöllä on myös hyvä mahdollisuus työllistyä myöhemmin asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Sinä: Toivomme, että olet reipas, positiivisen asenteen omaava ja asiakaspalveluhenkinen, koska kohtaat työssäsi asiakasyritysten henkilökuntaa. Olet myös oma-aloitteinen, luotettava ja pystyt itsenäiseen työhön perehdytyksen jälkeen. Aiempi kokemus samankaltaisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Toivomme, että sinulla olisi auto käytettävissä ja puhut sujuvaa suomen kieltä.

Jos koet olet juuri sopiva henkilö tähän, laita hakemus pikaisesti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Teemme tällä hetkellä työhaastattelut live videohaastatteluilla, jolloin tarvitset haastattelua varten toimivan nettiyhteyden sekä kamerallisen tietokoneen tai älypuhelimen.

Lisätietoja saat Baronalta Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848/johanna.karjunen@barona.fi (arkisin klo 9-15)

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi