(Poistunut julkaisusta)

Kahvikoneasiantuntija / -huoltaja (Vantaa)
Fenno Laitepalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2017

Fenno Laitepalvelut on ammattikäyttöön suunniteltujen kylmä- ja pakastinkaappien sekä juomakoneiden teknisten palveluiden asiantuntija. Pitkä alan kokemus ja tiivis yhteistyö laitevalmistajien kanssa antaa yritykselle vahvuuden palvella alaa laadukkailla laitteilla ja tietotaidolla. Huoltopalvelu toimii omassa toimipisteessä Vantaalla sekä 70 huoltokumppanin kautta kattaen näin koko maan. Tutustu yritykseen tarkemmin osoitteessa www.fennoservices.fi.

Etsimme nyt kahvikoneasiantuntijaa / -huoltajaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Työtehtävä koostuu Nestle Professional -kahvikoneiden huoltotöistä. Työ on hyvin liikkuvaa ja asiakasyritykset sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla.

Odotamme hakijoilta:
- suomen ja englannin kielen osaamista (suullinen ja kirjallinen)
- aikaisempaa kokemusta teknisestä korjaustyöstä
- IT-laitteiden hallintaa (LTR-rekisterin reaaliaikainen ylläpito, raportointi päämiehelle)
- suunnitelmallista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta
- joustavaa asennetta
- asiakaspalveluhenkisyyttä

Lisäksi katsomme eduksi:
- oman auton käyttömahdollisuuden
- aikaisemman työkokemuksen kahvikoneiden parista

Tulet saamaan asianmukaisen perehdytyksen työtehtävään ja työ tullaan toteuttamaan tiiviissä yhteistyössä kokeneen kahvikoneasentajan kanssa. Yritys tarjoaa kaiken vaadittavan tuen työssä onnistumiseen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan ympäristön työn toteutukseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta 21.12.2017 mennessä. Voit myös lähettää CV:si ja hakemuksesi sähköpostitse rekrytointikonsultti Sini Lehtiselle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16, Sini Lehtinen p. 050 411 0390.