(Poistunut julkaisusta)

Kahviautomaatin huoltaja
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018
Cafe Break on Suomen suurin 100%:sti kotimainen kylmä- ja kuumavesiautomaattien toimittaja, joka myy ja huoltaa kahviautomaatteja. Myynti ja huolto kattaa koko Suomen.

Etsimme asiakkaallemme Jalasjärvelle Cafe Break:ille KAHVIAUTOMAATTIEN HUOLTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työ on liikkuvaa työtä ja työtä tehdään asiakkaiden tiloissa. Alueena on Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alue.
Työtä on tarjolla keskimäärin 40h/kuukaudessa. Työ sopii hyvin esim. toisen osa-aikaisen työn oheen. Sinulla on mahdollisuus itse suunnitella työpäivät. Työtä tehdään klo 8-16 välillä.

Hakemamme henkilö on rehti ja reipas. Sitoutuu pitkäaikaiseen työhön. On huolellinen työssään ja osaa huomioida asiakkaat. Kykenee itsenäiseen työhön. Saat työhösi kattavan perehdytyksen.

Työhön vaaditaan B- kortti.

Aloitamme haastattelut heti, joten hae paikkaasi jo tänään sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Työsuhde solmitaan valitun työntekijän sekä Go On Seinäjoen välille. Palkkauksessa käytämme kaupan työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa Go On Seinäjoen HR-rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, 0400 182 668 anita.koskinen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.