(Poistunut julkaisusta)

KAHTA VERKOSTOINSINÖÖRIÄ
Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Haemme vesihuollon verkko-osastolle
KAHTA VERKOSTOINSINÖÖRIÄ

Me vesihuollon verkko-osastolla vastaamme pääkaupunkiseudun vesijohto- ja viemäriverkostojen teknisestä elinkaaren hallinnasta eli kunnossapidosta ja korjauksesta sekä verkostojen saneerauksesta. Lisäksi teemme vuosittain lähes 2000 tonttiliitosta sekä vaihdamme ja asennamme tuhansia vesimittareita kiinteistöihin.

Kuulut verkko-osaston verkostojenhallinnan ryhmään, jonka keskeisin tehtävä on tukea vesihuoltoverkostojen ja hulevesiverkostojen ennakoivaa kunnossapitoa ja teknisen elinkaaren hallintaa. Tunnistamme kaikkien verkostojen kehittämistarpeet ja integroimme ne yhteen. Tehtäviisi sisältyvät muun muassa: 

  • verkostohallinnan (vesijohto, jätevesi ja hulevesi) koordinointi
  • verkostotutkimuksien ohjelmointi sisältäen vuotavuuden hallintatoimien kehittämisen ja ohjelmoinnin
  • verkostomallinnuksia kuten häiriötilanteet ja springlerit, vuotavuus
  • verkostoselvitykset
  • verkostojen tutkimusmenetelmien selvittäminen ja organisointi
  • yhteistyö investointiosaston kanssa suunnitteluttamisen eri vaiheissa
  • vesi-, jätevesi-, sekavesi- ja hulevesiverkostojen taselaskennat hyödyntäen erilaisia mittauksia 
  • raportointi esimiehelle sekä erilaiset vuosittaiset raportit.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto. Toivomme, että sinulla on kokemusta vesihuoltoverkkoihin liittyvistä asiantuntijatehtävistä sekä paikkatieto- ja mallinnusohjelmistoista.  Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää analyyttistä ja ratkaisuhakuista toimintatapaa, kykyä hallita isoja kokonaisuuksia sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Ymmärrät ja osaat hyödyntää digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia. Työssä edellytetään itseohjautuvuutta, vastuunottoa ja jatkuvaa halua kehittyä. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kehittyä vesihuollon asiantuntijana kansainväliselle huipputasolle asti. Pääset työskentelemään johtavassa ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa.  Tukenasi on ammattitaitoinen verkonhallintatiimi, jossa on dynaaminen ja kehitysmyönteinen ilmapiiri.
Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 
Lisätietoja antavat yksikönpäälliköt Tommi Rantala (tommi.rantala@hsy.fi) ja Pentti Janhunen (puh. 050 320 7597, pentti.janhunen@hsy.fi).
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 24.2.2020.

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?6515b713