Kädentaitaja tuotannon töihin Vääksyyn Marttiinin tehtaalle
Marttiini Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2021

Haemme nyt Marttiinin tehtaalle Vääksyyn erinomaiset kädentaidot omaavia tuotannon osaajia!

Puukkojen ja keittiöveitsien valmistuksessa on monia eri työvaiheita. Terien ja kahvojen valmistuksessa ensimmäiset vaiheet tehdään tuotantokoneilla, mikä vaatii teknistä osaamista. Tuotteiden viimeistely on puolestaan enemmän käsityötä ja kädentaitojen merkitys korostuu, kun oman kädenjälki näkyy.

Menestyminen tuotannon osaajana edellyttää sitoutumista korkeisiin laatuvaatimuksiin. Hakemamme tuotannon osaajat ovat motivoituneita oppimaan, kehittymään ajan mittaan moniosaajiksi sekä kehittämään omaa työtään. Käsityövaiheissa tarvitaan erinomaisia kädentaitoja. Tekninen pohjakoulutus (esimerkiksi puu- tai metallialan) on tehtävässä eduksi, samoin kokemus tuotannon työtehtävistä tai puun parissa työskentelystä.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä luonnonkauniissa Vääksyssä, huippubrändin parissa. Perehdytyksestä puukonvalmistuksen eri vaiheisiin vastaavat kokeneet ammattilaiset.

Tehtävään valitut henkilöt aloittavat Baronan kautta kuuden kuukauden määräaikaisella työsuhteella, mutta tarkoitus olisi tämän jälkeen siirtyä asiakkaan kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Voit aloittaa tehtävässä sopimuksen mukaan, mutta toivoisimme, että voisit aloittaa kuitenkin mahdollisimman pian. Työaika on pääsääntöisesti klo 7:00-15:30. Huomioithan kuitenkin, että työskentelemme tuotantotilanteen sitä vaatiessa myös vuoroissa.

Jos työskentely kotimaisten sekä laadukkaiden tuotteiden parissa kiinnostaa, laitathan meille hakemusta mahdollisimman pian. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja vastaanotamme tehtävään hakemuksia ainoastaan järjestelmän kautta.

Lisätietoja tehtävistä voi tiedustella puhelinajalla maanantaisin ja tiistaisin klo 9-10 välillä numerosta 050 572 4853.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1493468
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Asikkala, Lahti, Heinola, Sysmä