(Poistunut julkaisusta)

Kaavoituspäällikön viransijaisuus
Joensuun kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Joensuun kaupungilla on haettavana

Kaavoituspäällikön viransijaisuus 

Joensuu on noin 77 000 asukkaan vetovoimainen ja rohkeasti uudistuva kaupunki. Kaupunkisuunnittelusta niin maankäytön kuin liikennesuunnittelun osalta vastaa yhdyskuntasuunnittelun 13 hengen tulosalue, jota johtaa kaavoituspäällikkö. Kaupungin kaavoituspäällikön jäädessä opintovapaalle tarvitsemme kaavoituspäällikön viransijaisen ajalle 14.9.2020 – 31.5.2022.

Kaavoituspäällikkö johtaa kokonaisuutta, mikä sisältää yleiskaavoituksen, osayleiskaavoituksen, asemakaavoituksen ja maankäytön lupavalmistelun sekä liikennesuunnittelun tehtävät. Kaavoituspäällikkö on kaupunkiympäristön toimialan johtoryhmän jäsen ja osallistuu aktiivisesti kaupungin strategisten kehittämistyöryhmien toimintaan. 

Kaavoituspäällikön viransijaiselta edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja maankäyttö- ja rakennusasetuksen 3 § mukaista kaavan laatijan pätevyyttä eli koulutusvaatimuksen lisäksi tehtävän vaativuuden edellyttämää riittävää kokemusta. 

Arvostamme monipuolista kokemusta maankäytön suunnittelusta eri kaavoitusvaiheineen, kykyä kokonaisuuksien hallintaan, johtamis- ja paineensietokykyä, kykyä toimia luontevasti ihmisten kanssa erilaisissa tilanteissa, kokemusta kuntasektorin toiminnasta ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävässä noudatetaan kuntien teknistä sopimusta. Palkkaryhmä on III. 

Työ alkaa mahdollisimman pian valinnan jälkeen. Koeaika on 3 kuukautta ja valitun tulee esittää hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Työpaikkamme ovat savuttomia.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.joensuu.fi/toihin-kaupungille

Hakuaika päättyy 24.8.2020 klo 15.00. Haastattelut järjestetään Joensuussa elo-syyskuun vaihteessa. Opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat kaavoituspäällikkö Juha-Pekka Vartiainen (juha-pekka.vartiainen@joensuu.fi, p. 050 538 0708) ja kaupunkiympäristöjohtaja Ari Varonen (ari.varonen@joensuu.fi, p.050 337 8578).

Hakuaika päättyy: 24.08.2020 15:00