(Poistunut julkaisusta)

Kaavoitusinsinööri, Rovaniemi
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2018

Metsähallitus Kiinteistökehitys hakee

KAAVOITUSINSINÖÖRIÄ

Lapin alueelle maankäytön suunnittelun, kaavoituksen ja tonttien jalostuksen tehtäviin. Työhön kuuluu olennaisena osana aktiivinen sidosryhmätyö kuntien, viranomaisten, paliskuntien ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Työskentelet Metsähallituksen Kiinteistökehitys-vastuualueella, joka vastaa kiinteistöomaisuuden hankinnasta, luovutuksesta ja vuokrauksesta sekä kaavoitusasioista valtion liiketoiminnan mailla. Kiinteistökehitys harjoittaa myös maa- ja vesialueita koskevaa hanke- ja kehitystoimintaa sekä kaivannaisliiketoimintaa. Kaavoitusinsinöörinä vastaat osaltasi kaikkien näiden toimintojen turvaamisesta. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen.

Sinulla on soveltuva vähintään ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto, kokemusta maankäytön ja kaavoituksen tehtävistä, perehtyneisyyttä kiinteistölainsäädäntöön sekä kaavoitusprosessien talouden hallintaan. Hyvä englannin kielen taito on suotavaa, samoin kuin ruotsin kielen taito. Olet kokonaisuuksia hallitseva, aktiivinen, pitkäjänteinen ja neuvottelu- ja yhteistyökykyinen oman alasi asiantuntija.

Tarjoamme työkentäksi Metsähallituksen maa- ja vesialueet, yhteensä n. 12,5 miljoonaa hehtaaria. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää valtion maiden monipuolista käyttöä niin, että ne hyödyttävät mahdollisimman hyvin koko yhteiskuntaa ja lisäävät maakuntien elinvoimaa.

Kiinteistökehitys-vastuualueella on 45 työntekijää eri paikkakunnilla. Meillä on hyvä yhteishenki ja Metsähallituksen hyvät henkilökuntaedut käytettävissämme. Olisi mukava saada sinut joukkoomme!

Työsuhde on vakinainen tammikuusta 2019 alkaen. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaisesti tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Toimipaikka on Rovaniemi.

Täytäthän sähköisen hakemuksen viimeistään 11.11.2018 mennessä osoitteessa http://www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Lisätietoja: Kiinteistökauppapäällikkö Tauno Kandelin, tauno.kandelin@metsa.fi, puh. 040 532 5552. Tavoitettavissa arkisin klo 13-16.

Metsähallitus on monipuolisen biotalouden edelläkävijä. Olemme valtion liikelaitos, jonka hallinnassa on kolmannes Suomen pinta-alasta. Hoidamme ja kehitämme vastuullisesti valtion omistamia maa- ja vesialueita siten, että ne hyödyttävät mahdollisimman hyvin koko yhteiskuntaa.