(Poistunut julkaisusta)

Kaavoitusarkkitehti
Oulun kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Oulun kaupunki kasvaa ja kehittyy! Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden kaavoitusyksikkö hakee kahta KAAVOITUSARKKITEHTIA vakinaiseen työsuhteeseen.

Tarjolla on mielenkiintoisia yleis- ja asemakaavatasoisia asiantuntijatehtäviä kaupunkisuunnittelun parissa. 

Kaavoitusarkkitehdin keskeisiä vastuualueita ovat maankäytön yleispiirteinen ja yksityiskohtainen suunnittelu. Työtehtävät sisältävät strategista yleiskaavatasoista suunnittelua koko Oulun kaupungin alueella. Lisäksi kaavoitusarkkitehti voi tarpeen mukaan osallistua asemakaavatasoiseen suunnitteluun ja hankkeisiin. Työtehtäviin kuuluu maankäytön suunnittelun lisäksi asiantuntijaselvitysten laatimista ja ohjaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena on yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto. Lisäksi edellytetään maankäytön suunnittelun kokemusta opiskeluajalta tai työtehtävistä. 

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella, voit jättää hakemuksesi tämän linkin kautta
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kaavoitusarkkitehti-kaksi-tehtavaa-oul-05-28-20/

Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/10799/2020. Hakemukset on toimitettava 2.11.2020 klo 15.00 mennessä. 

Työ alkaa:   Sopimuksen mukaan
Palkkaus:    Tehtäväkohtainen palkka 3520,04 €/kk
Työavain:    OUL-05-28-20

Lisätietoja tehtävistä antaa yleiskaavapäällikkö Paula Paajanen, p. 044 703 1233 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.