(Poistunut julkaisusta)

Kaavoitusarkkitehti
Kaarinan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2020

Kaarinan kaupunki hakee kaavoitusarkkitehtia mielenkiintoisiin kaupunkisuunnittelutehtäviin.

Kaarinan kaupunki kasvaa ja tiivistyy ja tehtäviisi kuuluvat keskustan kehittämisen, viihtyisien asuinalueiden ja vetovoimaisten yritysalueiden monipuoliset ja vaativatkin asemakaavoitustyöt. Lisäksi osallistut rakennetun ympäristön ohjaukseen liittyvien päätösten valmisteluun. Arvostamme kaupunkikuvallista osaamistasi ja näkemystäsi sekä oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotettasi.

Kaupunkikehityspalveluissa olet osa kaavoituksen tiimiä ja kanssasi työskentelee lisäksi parikymmentä maankäytön osaajaa. Asiakaspalvelu on osa työtäsi. Työskentelemme AutoCad-ympäristössä toimivalla Novapoint-ohjelmistolla.

Tehtävä on vakituinen ja sen kelpoisuusvaatimus on yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettu arkkitehdin tutkinto. Palkkaus määräytyy Teknisten sopimuksen mukaisesti.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemus www.kuntarekry.fi (työavain 289071) 25.5.2020 klo 15.00 mennessä.
Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Kaarinan kaupunki/ Anne Jokinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.