Kaavoitusarkkitehti
Lahden kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2019

Tule tekemään kokonaisvaltaista yhdyskuntasuunnittelua Lahteen. Haemme kaupunkisuunnittelun asemakaavatiimiin kahta ympäristökaupungin tulevaisuudesta kiinnostunutta

KAAVOITUSARKKITEHTIA

Meillä on hyvä kasvaa kaupunkisuunnittelijana. Kaupunkiympäristön pitää mahdollistaa hyvä elämä ja se suunnitellaan yhdessä asukkaiden kanssa tekemällä ja oppimalla. Kaavoitusarkkitehdin työ näkyy kaupunkikuvassa yksityiskohdista aluekokonaisuuksiin. Kaavoitusarkkitehdit vastaavat vuorovaikutteisen asemakaavoituksen lisäksi tarvittaessa laajempien kaavarunkosuunnitelmien laatimisesta sekä hyödyntävät omaa erityisosaamistaan muissa kaupunkisuunnitteluun liittyvissä tehtävissä ja kehityshankkeissa.

Virkojen kelpoisuusehtona on yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettu arkkitehdin tutkinto. Edellytämme kiinnostusta maankäytön suunnitteluun, kokemus yhdyskuntasuunnittelusta katsotaan eduksi.

Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi ja liitä kopiot tutkintotodistuksista sähköisen hakemuksen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävään valittavan on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Viran tehtäväkohtainen palkka on 3 790,70 €/kk.

Hakemukset vastaanotamme Kuntarekry.fi -sivuston kautta 18.2.2019 klo 15.00 mennessä.

Huom! Tehtävä on uudelleen haettavana. Aiemmassa haussa hakeneiden hakemukset huomioidaan haussa.

Lisätietoja

http://www.lahti.fi/kaavoitus

Yhteystiedot

Kaupunginarkkitehti Anne Karvinen-Jussilainen, puh. 050 3878715, anne.karvinen-jussilainen@lahti.fi

Hakuaika päättyy 18.2.2019 klo 15:00.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1223494
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti