(Poistunut julkaisusta)

KAAVOITUSARKKITEHTI, KAAVAVALMISTELIJA
Savonlinnan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Savonlinnan kaupunki hakee vakituiseen virkaan

KAAVOITUSARKKITEHTIA JA KAAVAVALMISTELIJAA

Savonlinnan kaavoituspalvelut on tärkeä osa kaupunkirakenteen kehittämisessä ja kaupungin maapolitiikan tukemisessa. Kaavoituspalvelut osallistuu kaupungin kehittämistä koskeviin hankkeisiin asiantuntijana tai laatijana.

KAAVOITUSARKKITEHDIN virkaan kuuluvat kaavasuunnittelu sekä yleisten selvitysten, lausuntojen, lupien ja päätösten valmistelu sekä yhteistyö asukkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on ammattikorkeakoulussa, korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu soveltuva tutkinto. Myös opintojen loppuvaiheessa työkokemusta omaava hakija voi tulla kysymykseen. Hakijalta edellytetään kokemusta kaavoitusalan työtehtävistä. Lisäksi arvostetaan hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa sekä paikkatieto- ja suunnitteluohjelmistojen hallintaa. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

KAAVALMISTELIJAN työtehtäviin kuuluvat kaavojen sekä yleisten selvitysten, lausuntojen, lupien ja päätösten valmistelussa avustaminen, toimistotehtävät ja asiakaspalvelu.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva kaavoitusalan koulutus (rakennuspiirtäjä tai muu vastaava koulutus) ja kokemus kaavoitusalan työtehtävistä. Hyvä paikkatieto- ja suunnitteluohjelmistojen hallinta katsotaan hakijan eduksi.

Tarjoamme itsenäisen, haasteellisen, vastuullisen ja monipuolisen tehtäväalueen sekä mahdollisuuden toimintojen kehittämiseen.

Palkkaus ja muut viran/toimen ehdot määräytyvät TS:n mukaan. Virassa sekä toimessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran tai toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset jätetään osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin liitetään kelpoisuutta osoittavat todistukset skannattuna tai kopiot niistä toimitetaan osoitteeseen Savonlinnan kaupunki, tekninen toimiala/Pirjo Salmi, Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna. Kuoreen merkintä: Kaavoitusarkkitehti tai Kaavavalmistelija haettavan tehtävän mukaan. Hakemusasiakirjoja ei palauteta. Hakuaika päättyy 27.9.2019 kello 12.00.

 

Lisätietoja antaa:

kaavoituspäällikkö Päivi Behm 044 417 4655

 

Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.