(Poistunut julkaisusta)

Kaavakehityspäällikkö
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Etsimme Helsinkiin

KAAVAKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

”Rakenna kaupunkeja, jotka elävät ja kehittyvät vielä pitkään.”

Oletko luova ja määrätietoinen kaupunkikehityksen asiantuntija, joka haluaa tehdä työtä parempien elinympäristöjen puolesta kannustavassa porukassa? Tule kaavakehityspäälliköksi mukavaan ja tiiviiseen yhteisöömme, jossa sinulla on tilaa onnistua ja tilaisuus kehittää koko yhteisömme arkea. YIT:n kaupunkikehitysyksikkö vastaa konsernitasolla suurten ja monipuolisten hankkeiden ideoinnista, konseptoinnista ja kaavoituksesta.

Kaavakehityspäällikkönä työskentelet laajojen kaupunkikehitys- ja lähiökehityshankkeiden parissa yhdessä kaupunkikehitystiimin ja alueyksiköiden kanssa. Luonnostelet alustavia kaavoitusratkaisuja/massoitteluratkaisuja yleisimpiä arkkitehtisuunnittelun ohjelmistoja hyödyntäen (mm. AutoCAD ja Archicad). Valmistelet hankeideoita koskevat esitykset viestinnällisesti selkeään muotoon ja osallistut asiakas- ja viranomaisneuvotteluihin. Lisäksi osallistut suunnittelun ohjaukseen hankkeiden edetessä pidemmälle.

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Tässä tehtävässä menestyt, jos olet joustava tiimipelaaja, joka kykenee hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia. Työskentelyotteeltasi olet luova ja ratkaisukeskeinen. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot niin suomeksi kuin englanniksikin.

Odotamme sinulta arkkitehdin koulutusta ja kaavoitusprosessien tuntemusta. Arvostamme aiempaa kokemusta kaupunkisuunnittelusta ja asuntosuunnittelun tuntemus katsotaan eduksi.

Miksi YIT?

Me YIT:llä luotamme osaajiimme. Onnistumiset eivät synny ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Työsi tuloksena pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.  

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä tiimin esimieheen Juha Kostiaiseen, puh. 0400 721 475 (ti klo 12-13 ja pe klo 12-13).

Hae tehtävään 12.10.2020 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!