(Poistunut julkaisusta)

KAAVA-ARKKITEHTI
Hyvinkään kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Tule mukaan kaupunkisuunnittelun ammattilaisten joukkoon Hyvinkäälle! Uudenmaan viidenneksi suurimmassa kaupungissa teemme yhdessä töitä 1 700 ammattilaisen voimin asukkaita, yrityksiä, yhdistyksiä ja kaikkia meillä vierailevia varten. Toimintakulttuuriimme kuuluu innostuneisuus, sitoutuneisuus ja tehokas työtyyli.  
 
Haemme 
 
KAAVA-ARKKITEHTIA
 
vakituiseen työsuhteeseen kaavoituksen monipuolisiin tehtäviin kaavoitusyksikköön.
 
Tehtäviisi kuuluu erityisesti vaativien asemakaavojen laatiminen ja täydennysrakentamisen kaavallinen ohjaus. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja intoa maankäytön kehittämiseen yhteistyössä eri sidosryhmien ja asiantuntijoiden kanssa. 
 
Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta kaupunkisuunnittelusta ja suunnitteluohjelmien hallintaa. Kelpoisuusehtona on korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tai maisema-arkkitehdin tutkinto. Kaavan laatijan virallinen (FISE) pätevyys katsotaan eduksi. 
 
Työ alkaa keväällä 2020 sopimuksen mukaan. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan ja tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
 
Työpaikkasi sijaitsee Hyvinkään kaupungintalossa, vanhan villatehtaan uudistetuissa tiloissa.
 
Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen kuntarekry.fi -järjestelmän (työnumero 282744) kautta perjantaihin 3.4.2020 klo 15.00 mennessä
 
Lisätietoja tehtävästä antaa kaavoituspäällikkö Anitta Ojanen p. 040 155 4221 arkisin kello 14-16.
http://www.hyvinkaa.fi