(Poistunut julkaisusta)

KAAVA-ARKKITEHTI
Hyvinkään kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Hyvinkään kaupunki vahvistaa kaupunkisuunnittelun ammattilaisten joukkoaan ja hakee
 
KAHTA KAAVA-ARKKITEHTIA
 
vakituiseen työsuhteeseen kaavoituksen monipuolisiin tehtäviin kaavoitusyksikköön Elinvoiman palvelualueelle.
 
Hyvinkää kasvaa ja kehittyy osana metropolialuetta. Osallistut kaupungin kärkihankkeisiin, keskustan kehittämiseen ja muihin keskeisiin maankäyttöprojekteihin. Tehtäviisi kuuluu erityisesti asemakaavoituksen kehittäminen ja täydennysrakentamisen kaavallinen ohjaus. Laadit yleissuunnitelmia, kaavarunkoja ja asemakaavoja ja valmistelet kaavoitukseen liittyviä päätöksiä. Vaikutat rakennusvalvontayhteistyön kautta toteutuvaan kaupunkikuvaan.
 
Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esimerkiksi arkkitehdin tutkinto) ja kokemusta kaupunkisuunnittelusta. Pystyt käyttämään työssäsi kaavasuunnitteluohjelmistoja ja olet valmis viemään suunnitelmat 3D-ympäristöön. Olet kiinnostunut kuntaympäristössä toimimisesta ja haluat aktiivisesti kehittää kaavoitusta vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Olet innovatiivinen ja pidät vuorovaikutteisista työtavoista yleisötilaisuuksista ja työpajoista sosiaalisen median käyttöön.
 
Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan ja tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
 
Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.hyvinkaa.fi/kaava-arkkitehti maanantaihin 17.6.2019 klo 15.00 mennessä. Haastattelut pyritään järjestämään viikoilla 25-26.
 
Hae Hyvinkäälle!
 
Lisätietoja tehtävästä antaa kaavoituspäällikkö Anitta Ojanen p. 040 155 4221 arkisin kello 14-16.