Kaava-arkkitehti / Kaavasuunnittelija
Keravan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Suuri pieni kaupunki etsii

KAAVA-ARKKITEHTIA / KAAVASUUNNITTELIJAA

Keravalla olemme strategian mukaisesti ennakkoluulottomia ja luomme uusia kekseliäitä ratkaisuja. Erityisesti tämän tulee näkyä kaupunkisuunnittelussa ja kaavoituksessa, kaupungin tulee kehittyä kestäväksi ja ilmastoviisaaksi.

Tätä tulet meille tekemään

Kaava-arkkitehti / kaavasuunnittelija työskentelee kaupunkikehityspalveluissa osana kaavoitustiimiä. Tehtävänä ovat mm. asemakaavojen valmistelu ja kaupunkikuvalliset lupalausunnot. Tehtävään voidaan sisällyttää yleispiirteistä maankäytön suunnittelua ja kaupunkikehityspalveluiden kehityshankkeita.

Lähivuosina suuntaamme voimavarojamme erityisesti keskustan kehittämiseen, lisäksi panostamme Keravan Asuntomessut 2024 valmisteluun. Keravalla keskitymme myös monimuotoisten asumisen ratkaisuiden kehittämiseen. Keravalla täydennysrakentaminen on tärkeää, kuitenkin urbaanista kaupunkivihreästä huolta pitäen.

Näin onnistut tehtävässä

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla kokemusta asemakaavaprosessista aivan alkuvaiheen neuvotteluista kaavan tontinluovutus- ja toteutusvaiheeseen. Tunnet kaupunkiorganisaation sekä kaupunkisuunnittelun ja rakentamisen eri prosessit.

Kelpoisuusehtona on ammattikorkeakoulussa, korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu maankäytön suunnitteluun ja kaavoitukseen soveltuva tutkinto. Arvostamme kokemusta asuinalue- ja rakennussuunnittelusta sekä cad-, paikkatieto- ja kuvankäsittelyohjelmien osaamista.

Tule meille - tarjoamme sinulle

Meillä pääset käyttämään osaamistasi monipuolisesti sekä pääset työskentelemään uudistusmyönteiseen, rentoon organisaatioon. Tarjoamme sinulle vahvan ja vakaan työnantajan täyden tuen sekä aidon mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja kehittyä ammattilaisena entistäkin paremmaksi.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut ehdot ovat kunnallisen teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaiset. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja koeaika on kuusi kuukautta.

Odotamme innolla hakemustasi - haethan viimeistään 19.2.2021 klo 15.00.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1408859
  • Tehtäväalue: Julkishallinto ja järjestöt, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kerava, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Kysy meiltä lisää - kaupunkisuunnittelujohtaja Pia Sjöroos, 040 318 2323 tai kaupungingeodeetti Tiina Hartman, 040 318 2356 tai vanhempi kaavasuunnittelija Tuomas Turpeinen, 040 318 2480